![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ce optica interesanta.. Va sa zica daca unul de al vostru isi inseala nevasta, problema e amanta, nu individul.. Ma intreb daca femeile voastre sunt de acord cu optica asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...Tu ESTI singurul vegan pe care il CUNOSC...Hmmm...muhahaha ...hmmmm... ha ha ha... SI CRED CA o fi bun veganismul ... ha ha ha...hmmmm...pentru trup...dar......muhahaha...hmmmm... se PARE CA afecteaza putin cerebelul...ha ha ha...hmmmmmm...ALTFEL...ha ha ha nu-mi explic deloc de ce scrii asa...hmmmmmm ... muhahahaiubire ...hmmmm...ha ha ha multa iubire multa iubire Hmmm...muhahaha...hmmmm...ha ha ha...IAR secta veganilor SUNT... hmmm... muhahaha...rau de TOT ... ha ha ha...pe langa Scriptura...ha ha ha multa iubire multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, evreii faceau distinctie intre vinul "regular" cu alcoolemie redusa, obtinut prin fermentatie naturala si fara adaos de drojdie si bauturile tari, ca de exemplu vinul cu drojdie lasat sa fermenteze pana capata alcoolemie maxima. De asta o si remarcat adventistul nostru ca evreii folosesc si in ziua e azi un vin slab alcoolic, "de dame". Nu este nici o "cadere", pur si simplu asa il aveau si stramosii lor si e foarte "kosher". De asta si li s-a reprosat ucenicilor ca erau "plini de must" (FA 2:13), daca depaseai masura cu muuuult, dadeai in balbaiala. Cu must-must (fermentatia taiata de la bun inceput) poti bea si un hectolitru ca n-ai cum sa te imbeti. Cred ca si adventistul nostru a priceput dar cand i s-a cerut sa explice FA 2:13 a preferat sa o dea in balbaiala evaziva. Last edited by AlinB; 29.07.2011 at 20:35:00. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AlinB;383725]
Citat:
multa iubire ps stai linistit ca stiu foarte bine contextul discutiei dar inca ii mai dau sansa SA REGINDESCA acele versete .... vezi ca judeci gresit pentru ca nu stii ce incercam sa fac ... nu te pripi in concluzii si fi foarte atent pe viitor ..... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
secta veganilor ? asta cind nu ai argumente sa ma combati o folosesti , nu ?ha ha ha nu esti singurul si mai astept si pe altii cu analize de acest gen ,FARA LOGICA ..... dar nu e bai poti sa continui sa te desfasori , asa ma distrez si eu cu voi ..... acum intelegi de ce scriu asa ? ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 29.07.2011 at 21:35:18. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=the_Listener;383709]
Citat:
Buna. Cred ca gresesti. Dupa cum s-a mentionat si mai sus de catre alte persoane, in Faptele Sfintilor Apostoli, cap 11 primirea paganilor in Hristos, se spune clar ca avem voie sa mancam orice tip de carne si dobitoace cu patru picioare..... "Cele ce Dumnezeu a curatit, tu sa nu le numesti spurcate." Daca Dumnezeu a zis ca putem manca? Ce vei zice? Pai inainte ai spus........? Poate s-a gandit ca sa le fie oamenilor mai usor si sa nu existe diferente intre oameni. Nu ca a fi vegetarian sau vegan este un lucru rau. Cred ca daca toti oamenii ar fi vegani/vegetariani ar fi perfect. Dar nu inseamna ca am sa incerc sa-i conving pe ceilalti sa faca asta. Nu vom fi judecati dupa "ce introducem in gura", ci "dupa ce iese din gura". Mai pacatos este un vegan care nu face voia Lui Dumnezeu, decat un om care mananca carne si este plin de iubire. Si conteaza si motivatia pentru a fi vegan. Si nici nu este un lucru simplu. Te deprinzi cu el la un moment dat, dar nu cred ca este la fel de simplu ca si atunci cand ai manca carne. (Eu nu sunt vegana, am fost lacto-ovo-vegetariana, dar acum nu mai sunt, n-are rost sa explic.....) Si normal ca cei care au fost Sfinti s-au chinuit mai mult decat restul, dar nu inseamna ca Sfintenia lor a stat in asta. Si nici nu stiu daca toti Sfintii au fost vegetarieni. Sfintii Brancoveni sau Sfantul Stefan cel Mare au fost vegetarieni? E posibil, dar in acelasi timp s-ar putea sa nu fii fost. Si Sfintii care au fost calugari din momentul in care s-au dus la Manastire stiau ca viata de calugar presupune sa fii vegetarian/lacto-ovo-vegetarian/ sau vegetrian, dar care mananca peste. Si poate au fost si Sfinti care pur si simplu n-au vrut sa manance animale, sau asta au simtit. Dar nu inseamna ca daca esti vegetarian ai mai multe sanse sa ajungi in Rai decat unul care nu este, depinde de tine. Si-mi sustin ideea:este foarte bine sa fii vegetarian, dar nu te obliga Dumnezeu sau nu ti-a cerut asta si fiecare sa faca dupa putere. Last edited by Azzuurra; 29.07.2011 at 22:09:19. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Azzuurra;383764]
Citat:
multa iubire Citat:
Citat:
este foarte simplu ..... incepi sa nu mai maninci laptel brinza oua .... apoi continui sa scoti carnea si la final pestele .... si gata ...ha ha ha .... asa cum AI INVATAT SA MANINCI CARNE si sa neglijezi restul , ASA VEI INVATA SA MANINCI VEGAN .... adica muieti ti sunt posmagii ? ha ha ha multa iubire Citat:
asadar SANSA DE A AJUNGE IN RAI DEPINDE SI DE HRANA ... daca tu te sinucizi lent prin CHIMICAle din hrana , sau hormoni de crestere sau proteine animale care sunt acide si scot calciu din oase etc etc etc , asta ce inseamna ? ai resectat ŽŽ corpul este templu duhului sfint ? sau macar ai incercat ? sau daca ai picat , te-ai ridicat cu nadejde ? NU , nu NU .... ASADAR CE AI FACUT CU TALANTUL TAU ? l-ai ascuns in pamint ? etc etc etc multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vino cu citatul exact si arata cu degetelul unde este interdictia de care vorbesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Nene Listener,
Scurt pe doi, Biserica nu-ti cere sa fii vegan, adica daca nu esti nu te pune la canon. Trebuie sa tii posturile care sunt asa cum sunt, ce este peste si fara binecuvantare este ravna nebuna. Daca tu ai chemarea asta sa fii vegan si ai primit binecuvantare pentru asta foarte bine, nu inseamna ca cei care nu sunt sunt automat si pacatosi. Si cum bine a punctat fata, cred ca sunt destui Sfinti in calendar care putem banui ca vegani n-au fost. Adica esti de acord ca sfintenia nu trece prin asta, da? Ca daca ar fi fost esentail pentru mantuire, Biserica o trecea la cerinte obligatorii, asadar nu este obligatoriu. Alte obiectii/completari mai ai? |
|
|||
|
|||
![]()
omule gandeste inainte de a mai face afirmatii pripite....
te rog combate urmatoarele afirmatii...te atentionez ca nu sunt ale mele... sunt ale unui mare parinte (vegan)... "Dacă nu e sănătate e scăzută și credința. Viața înfrânată duce la redobândirea sănătății încât să poți deosebi binele de rău. Câtă vreme omul nu iese din poftă, nu se poate apropia de Dumnezeu. Niciodată să nu asculți de poftă. Cine a ascultat de poftă a ascultat de diavolul. Rugăciunea și postul scot dracii a poftei și mâniei din trup. Foamea îmblânzește fiarele din noi." “În toată lumea nu găsești un lucru mai ușor de făcut decât păcatul. Și iarăși: nimic nu pricepe omul mai greu ca: „Ce e acela: păcatul?”, când petrece în el. De aceea păcătuim cu ușurință, dar ne pocăim cu anevoie!” Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 00:17:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|