Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 01:48:25
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
du-te si pune-i problema ASA CUM AM PUS-O EU si vezi ce zice .... si apoi intoarce-te cu raspunsurile si combate-ma sau nu .... nimeni nu iti va spune ca e rau sa renunti la consumul de carne ca ar incalca postul unde este fara carne , lapte , brinza . oua , peste si ar insemna ca postul e rau ... asadar nu merge
multa iubire
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a replicat ca "a exagera intru post este exagerare si nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra si consumul de carne, lapte, branza, oua e lasat de Dumnezeu cu un scop. A zis ca tu esti cel care interpretezi Sfanta Scriptura cum vrea la fel ca protestantii si sa nu ma necajesc din pricina celor scrise de tine ci sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa nu te nenorocesti mancand vegetarian prea mult timp.

L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.

http://mamiprovocarea.wordpress.com

Last edited by maria32; 04.08.2011 at 01:51:50.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51