![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si desigur, pentru un atesti progresul inseamna sinucidere asistata, eugenie, educatie homosexuala si alte chestii din astea "cool" care apar atunci cand omul isi pierde total sfanta busola a ratiunii morale cu care a fost inzestrat de la Dumnezeu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Selectia observationala - argumentul preferat al crestinilor. Daca as face si eu la fel, si as spune ca crestinismul inseamna inchizitie, cruciade, persecutii, arderi pe rug etc, v-ati supara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu, de ce sa ne suparam, cunoastem ingustimile mintii atee, este un repros tipic al unor minti confuze valoric si moral.. :) Si sa nu-mi zici ca cele enumerate de mine nu sunt produsul societatii laice sau ca nu sunt reprezentative pentru gandirea atee in care nu exista un sistem de valori stabil, practic totul e miscator pe linia asta.. Sa-ti mai zic si de Revolutia Franceza si "binefacerile" ei? Partea amuzanta oarecum este ca au inceput prin a ghilotina preotii si au sfarsit prin a se ghilotina intre ei. Asta arata directia in care mergeti si cam cum o sa sfarsiti. Istoria care se uita, se repeta. Last edited by AlinB; 08.08.2011 at 11:15:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate fi valoros un matematician ateu? Fara doar si poate. Ca matematician Ca ateu insa, are sanse sa sfarseasa unde acolo este probabil si Hitler (sau ma rog, nitel mai confortabil), in cazul asta valoarea unde este? Citat:
Dar hai sa te ajut nitel. Uite de exemplu, si societatea actuala are sclavi. Sclavia are binenteles o forma in aparente mai umana, dar la baza este tot o forma de sclavie, incepand cu economia si sfarsind cu justitia. Desigur, Biserica poate spune ca sistemul nu este in regula, si o mai spune uneori, dar il poate schimba? Binenteles ca nu. Ceea ce pot face oameni ai Bisericii este sa-i trateze cat mai omeneste, cat mai corect pe cei care intra in relatii pecuniare cu Biserica si sa sfatuiasca pe cei credinciosi sa procedeze la fel cu cei din jur. Nici macar Dumnezeu nu poate schimba peste noapte apucaturile proaste ale omului, dar poate pune niste limite. Daca esti baiet inteligent si deschis la minte, ai sa intelegi singur mai departe. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
N-am să intru prea mult în capcana ta, dar, cu tot respectul, ceea ce ai enumerat tu acolo nu sunt manifestări ale ORTODOXIEI.
|
|||
|
|||
|
Ai intrat deja suficient :))
|
|
|
||||
|
||||
|
Știu. Mea culpa.
Important e că am conștientizat.
|
|||
|
|||
|
Ok, atunci hai sa discutam despre detinerea de sclavi.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 17:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|