![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Referitor la traducerea falsificata a bibliei, am mult mai mare incredere in Biblia ortodoxa decit in biblia dumneavoastra, "tradusa" dupa revelatiilele niciodata implinite ale lui Ellen G White. Macar ortodocsii nu au vreun sfint care sa fi facut profetii neimplinite. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dvs., probabil, ne trimiteti la un mod de "respect" pe care chiar Sfintii Apostoli l-au respins categoric: inchinarea la ei. Citat:
Noi nu avem o Biblie a noastra. Folosim o Biblie a unui neadventist (pazitor al zilei duminicii - ziua intaia - ca si dvs.). In plus, eu v-am trimis la o Biblie catolica. Nu v-am trimis la acea nascocire a dvs. (o biblie tradusa dupa revelatiile Ellenei White). P.S. La partea cu profetiile ... va rog si pe dvs. (la fel ca pe d-l Mihnea) sa deschideti un topic, la sectiunea Biserica Romano-Catolica, despre "Roma papala in profetia biblica". Poate ne aratati si noua unde se regaseste institutia papala in descrierea Sfintei Scripturi. Trebuie sa cunoasteti subiectul acesta. Este din ograda dvs. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru a fi membru al adunarii adventiste trebuie sa accepti total si neconditionat principiile de credinta ale adunarii adventiste, orice deviere, inclusiv ideile ne-biblice ca Miller si urmasii inclusiv Ellen White au fost profeti ai lui Dumnezeu, orice idee care contrazice aceste principii, fie ea "biblica" este sanctionata in ultima instanta cu excluderea. Deci adunarea adventista nu este o adunare a Bibliei, este o adunare a unei intelegi deformate a Bibliei, indiferent care este varianta de plecare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scurt: sunt adventisti care resping invataturile sau profetiile Ellenei White si nu sunt nicidecum exclusi. Asta, in conformitate cu Manualul Bisericii. Si dvs., tot in urma unei relatii cu Hristos, ati scos aceste afirmatii? Sau, aveti vre-o relatie cu tatal minciunii. Stiti dvs. care este acesta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca din cate am inteles pana la urma sunt mai multe si chiar in conflict unele cu altele pe anumite aspecte? Cate sunt ele de fapt? Si apropo, daca respectivii nu sunt considerati profeti, atunci ce sunt? Sunt respinse invataturile lor? Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu fac parte din cea mai cunoscuta si raspandita grupare adventista din lume (AZS - Adventista de Ziua a Saptea) la fel cum si dvs., probabil, faceti parte din cea mai raspandita si cunoscuta grupare ortodoxa de pe teritoriul Romaniei. Mult mai putine decat fractiunile ortodoxe. Il dezonorati pe Hristos. Ar tebui sa schimbati ceva: ori persoana cu care relationati ori comportamentul (vorbele mincinoase). Last edited by grasu77; 11.11.2011 at 17:36:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am facut o afirmatie, ati incercat sa ma contraziceti si cand v-am cerut precizari ma faceti mincinos. Si mai aveti tupeul sa aratati in directia altora si sa vorbiti de "tatal minciunii". Citat:
Acum va faceti ca nu stiti decat una? Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu există nicio Biblie catolică pe românește. Există numai Noul Testament și Psalmii, traduși ca ediții de sine stătătoare cu "imprimatur"-ul Bisericii Catolice. Singura Biblie catolică tradusă vreodată în românește este Biblia de la Blaj, care mai prezintă interes doar pentru filologi. Neavând Biblii proprii, catolicii români folosesc cu mult succes Bibliile ortodoxe. Primatul Bisericii noastre, Mons Ioan Robu, nu pare deloc favorabil unei ediții catolice a Bibliei, fapt care, deci, e puțin probabil să se întâmple în timpul pontificatului său. Nu are decât 66 de ani.
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Oricum, daca doamna White are macar o singura profetie neimplinita, acesta e semn profetiile ei nu au venit de la Dumnezeu si nu are sens nici macar sa o citim, dar sa o mai si considerem profet. Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 10:26:43 |
| Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 21:12:58 |
| Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 16:45:28 |
| Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 14:08:18 |
| Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 22:30:22 |
|
|