![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SFINTII NU SUNT DIN ACEASTA LUME. Nu s-a sfintit nimeni pentru ca traieste in lume, ci dimpotriva, tocmai prin RENUNTARE la lume. Asa cum Iisus Hristos a spus despre sine ca NU este din lumea aceasta ("Si El le zicea: Voi sunteti din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteti din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta."; "imparatia Mea nu este din lumea aceasta" etc..) De aceea si cei care-L urmeaza trebuie sa se desprinda de aceasta lume care este sub stapanirea celui rau! (nu mai caut citat, dar la nevoie pot aduce.. sunt destule locuri in Scripturi). Cei sfinti sunt alesi de Hristos din lume, dar nu mai apartin lumii, care nu-i recunoaste: "Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea va uraste." etc, etc.. Sfintii, desi traiesc in lume, nu sunt deloc din lume (ca sa putem deduce din aceasta ca lumea ar fi buna sau sfintitoare in sine), dimpotriva, au murit pentru lumea, au lepadat toate cele lumesti, cautand numai Imparatia lui Dumnezeu. PS. Si te rog nu te mai da lovit cand primesti o replica (gen: "doar luati-va labele de pe mine") pentru ca este o atitudine foarte foarte nedemna pentru un barbat sa victimizeze atat. Incearca sa faci distinctie intre mesaj si persoana. Deocamdata tu esti singurul care raspunzi cu argumente ad hominem! Restul incearca sa se raporteze la subiectul in discutie. Last edited by anna21; 29.02.2012 at 19:19:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin nu stiu ce miracol am simtit chiar azi ca nu mai sunt suparat pe dumneavostra. Asa ca, iarta-ma surioara! Vad bine ca ai suflet bun, mai bun decat al meu si imi pare rau ca nu m-am priceput sa iti raspund mai cu folos. Sunt doar un amarat de pacatos inaintea lui Dumnezeu. Te rog din sufletul meu cazut: Iarta-ma! Dumnezeu sa va binecuvinteze, sora mea intru Hristos Domnul! AMIN+ Last edited by ioan cezar; 01.03.2012 at 00:18:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ca sa nu interpretezi tacerea cine stie cum.. Scriu. 1. Ti-am mai zis, cred: nu sunt suparata pe tine. 2. Daca totusi te simti cu cugetul impacat sa te iert.. Ei bine, te iert. 3. Daca avem idei diferite, asta nu ne pune pe noi in razboi virtual. 4. Nu stiu de ce erai suparat pe mine. Eu sunt altfel: cand sunt suparata STIU DE CE, caut cauza in mine, in altii, analizez situatia, ma gandesc ce am de invatat din asta etc.. Nu apar elemente supranaturale.. Nu pot intelege, deci, la ce te referi. 5. Cred ca din nou te grabesti cu evaluarile. Multumesc pentru ganduri bune. |
|
||||
|
||||
![]()
Frate Cezare, te rog sa ma ierti daca modul meu de formulare , mustrarile sau tonul meu te-a necajit .
Nu am scris ca as fi suparat pe tine , Doamne fereste, sau ca in lumea aceasta lunga si lata ("E lung pamintul , ba e lat ..."- vesnicul Cosbuc) eu nu as mai avea loc de tine . Am scris doar din covingere (sau poate ca tocmai asta da gravitatatea gestului meu !) si cu gindul ca marturisesc un Adevar. Dar cu siguranta ca in toata intentia buna si in nevinovatia declarata se poate adulmeca si izul mindriei , viermele care roade neincetat . Pt. aceasta am si revenit cu o noua postare si am tinut sa imi cer iertare din nou ! Totusi unele greseli sunt inerente modului de comunicare : a scrie cit mai restrins dar si mai graitor ! Bine ne este noua sa raminem convinsi ca nu ne dorim sau nu ne nutrim raul unul altuia !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 01.03.2012 at 11:33:24. |
![]() |
Tags |
flori, idei, surprize |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Idei gresite cu privire la Crestinism | ioanna | Religia Islamica | 8 | 21.03.2015 20:58:48 |
Alte idei trasnite ale preotului catolic | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 10 | 08.10.2014 11:20:03 |
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 19:29:22 |
Oameni destepti cu idei marete | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 09.02.2010 14:05:13 |
Pareri, idei | pictorul | Generalitati | 3 | 12.02.2009 09:34:26 |
|