![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SFINTII NU SUNT DIN ACEASTA LUME. Nu s-a sfintit nimeni pentru ca traieste in lume, ci dimpotriva, tocmai prin RENUNTARE la lume. Asa cum Iisus Hristos a spus despre sine ca NU este din lumea aceasta ("Si El le zicea: Voi sunteti din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteti din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta."; "imparatia Mea nu este din lumea aceasta" etc..) De aceea si cei care-L urmeaza trebuie sa se desprinda de aceasta lume care este sub stapanirea celui rau! (nu mai caut citat, dar la nevoie pot aduce.. sunt destule locuri in Scripturi). Cei sfinti sunt alesi de Hristos din lume, dar nu mai apartin lumii, care nu-i recunoaste: "Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea va uraste." etc, etc.. Sfintii, desi traiesc in lume, nu sunt deloc din lume (ca sa putem deduce din aceasta ca lumea ar fi buna sau sfintitoare in sine), dimpotriva, au murit pentru lumea, au lepadat toate cele lumesti, cautand numai Imparatia lui Dumnezeu. PS. Si te rog nu te mai da lovit cand primesti o replica (gen: "doar luati-va labele de pe mine") pentru ca este o atitudine foarte foarte nedemna pentru un barbat sa victimizeze atat. Incearca sa faci distinctie intre mesaj si persoana. Deocamdata tu esti singurul care raspunzi cu argumente ad hominem! Restul incearca sa se raporteze la subiectul in discutie. Last edited by anna21; 29.02.2012 at 19:19:55. |
Tags |
flori, idei, surprize |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Idei gresite cu privire la Crestinism | ioanna | Religia Islamica | 8 | 21.03.2015 20:58:48 |
Alte idei trasnite ale preotului catolic | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 10 | 08.10.2014 11:20:03 |
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 19:29:22 |
Oameni destepti cu idei marete | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 09.02.2010 14:05:13 |
Pareri, idei | pictorul | Generalitati | 3 | 12.02.2009 09:34:26 |
|