Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2012, 16:09:44
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Faptul ca eu cred ca pamantul are sau nu miliarde de ani ma priveste pe mine.
Evident, dar daca pui problema asa atunci nu avem ce discuta. Asta e discursul unui nebun, rupt de realitate. Asa orice nebun poate spune : ce cred eu e treaba mea, nu te intereseaza. Da, asa e, dar aia care spun asta stau, in general, in ospicii.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2012, 19:47:26
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Evident, dar daca pui problema asa atunci nu avem ce discuta. Asta e discursul unui nebun, rupt de realitate. Asa orice nebun poate spune : ce cred eu e treaba mea, nu te intereseaza. Da, asa e, dar aia care spun asta stau, in general, in ospicii.
Faptul ca tu iti inchipui ca eu am spus ca pamantul are 7000 de ani e problema ta.Cum zice si Florin daca ai vrea sa aproximezi ceva pe baza Bibliei ai putea aproxima timpul scurs de cand Adam a fost izgonit din paradis.Nu putem sti cat a stat acolo deoarece nu exista moarte in paradis.
Eu am spus doar ca daca Dumnezeu ar face sa-ti apara maine in fata blocului un copac de 30 de metri asta nu inseamna ca ai dormit 100 de ani pana a crescut copacul.Daca intelegi asta bine.Faptul ca vezi stelele aflate la 16.5 miliarde de ani nu inseamna neaparat ca Dumnezeu le-a creat acum 16.5 miliarde de ani ci poate insemna ca le-a creat ca sa cascam noi gura la ele si sa descoperim ce Creator mare avem.La fel si pamantul, putea fi pregatit pentru viata.De aceea nu e neaparat ca pamantul sa fie creat cu 4.5 miliarde de ani in urma cum ne spun datarile meteoritilor.Nu e neaparat ca pamantul sa se ciocneasca de o alta planeta ca sa apara luna.Astea sant tentative de a explica creatia fara a apela la ajutor "de sus ".Nimeni nu a vazut vreodata o planeta formandu-se, avem diferite modele mai mult sau mai putin materialiste.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46