![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Vezi vreo diferenta, Catalin? Toti spun ca au adevarul si smerenia. In realitate insa, aceleasi cuvinte pot si spuse cu smerenie sau cu mandrie. Poti spune cu mandrie ca esti pe calea catre sfintenie sau o poti spune cu smerenie. Poti recunoaste cu smerenie ca esti mandru sau te poti mandri ca esti smerit. De aceea este Adevarul altceva decat simple cuvinte... Citat:
Hristos ne-a pregatit o viata. Noi trebuie doar sa ne asezam in El. Dumnezeu sa ne ajute!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta e un exemplu cras a ceea ce a urmat despartirii Bisericii inntr-o multitudine de alte confesiuni. Aceasta e urmarea pe care necuratul, protestatarul prin excelenta a dorit-o: ca toti sa fie despartiti si toti sa sustina ca au adevarul. Un adevarat Babilon spiritual. Inchinarea adevarata este "in Duh si in adevar": daca este doar in Duh si nu in adevar nu este nici macar in Duh si daca este doar in adevar si nu este in Duh, nu e nici macar in adevar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius, ce am spus aberant? ca acei carismatici catolici (ca si cei neoprotestanti), cad la pamant, pe spate, pierzandu-si constienta? pai pot aduce videoclipuri sau poze revelatoare.
|
|
|||
|
|||
![]()
acesti carismatici promoveaza un spirit lumesc, am exemple nenumarate, unul dintre ele ar fi Biserica carismatica din Tg-Mures (acestia sunt neoprotestanti):
iata ce le-a mai dat prin cap: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=qYbAY2vLLoA si tinerii lor nu sunt deloc educati in morala crestina, au ímbratisat stiluri de viata ce nu deosebesc cu nimic de lumea pacatoasa: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=qAj1fUJfyHU cum ar putea avea acestia Duhul Sfant, chit ca vorbesc in limbi? daca nu au principii morale? si vedeti cum incearca ei sa atraga adepti, mai ales din randul tinerilor? lasandu-i sa se comporte ca unii care nu-L cunosc pe Domnul ! Last edited by sad story; 08.06.2012 at 11:45:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rusine lorI EDIT: P.S. au totusi o sansa, pocainta. Last edited by ucenic; 08.06.2012 at 12:10:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit foarte multi neoprotestanti spunind ca s-au pocait, intelegind prin asta strict faptul ca au aderat la secta din care fac parte. Imi puteti spune ce insemana "pocainta" si cum va pocaiti dumneavoastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pocainta este traducerea cuvantului grecesc Metanoia insemnand schimbarea mintii, innoirea mintii sau intoarcerea omului din toata inima dinspre cele trecute si pacatoase catre cele ale lui Dumnezeu. Pocainta (Metanoia) este un "raspuns" activ dar si pozitiv al unui suflet, in momentul cercetarii sale de catre Dumnezeu. Practic, cel ce se pocaieste, se intoarce de pe calea lui pe Calea lui Dumnezeu. Urmand cursul "firesc" al lucrurilor, "pocainta" are trebui sa aibe loc o data in viata unui om, dupa care, intorcandu-se la Dumnezeu, el va trebui sa creasca in Hristos si sa ramana in Voia lui Dumnezeu. Insa termenul de "pocait" s-a denaturat pana intr-acolo incat a devenit o uraciune, un "vot de blam", o eticheta pe fruntea celor ce marturisesc "pocainta" in diferite confesiuni crestine, altele decat ortodoxa sau catolica. Intelegem insa ca este o greseala perpetuata in limbajul popular, cata vreme indemnul Bibliei, pentru cei ce nu sunt in Hristos, este: "Pocaiti-va." (Mat.3:2; Mat.4:17; Marc.1:15; Fapt.2:38; Fapt.2:39 etc.) ... Binecuvantari! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|