Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Oricum,cei care pleaca au tot respectul meu,deoarece sunt niste supravietuitori si se lupta pentru viata ;o viata mai buna pt ei si familiile lor, nu vor sa ceara,nu vor sa astepte ci stiu ca pot munci si pot fi apreciati oriunde sub soare!
In loc,sa aveti chiar compasiune pt noi,ca sunt vremurile de asa natura incat suntem nevoiti sa ne parasim tara pt a putea trai decent,la toate durerile noastre de peste mari si tari(discriminare,neadaptare,dor de rude,de prieteni din copilarie) mai puneti si voi paie pe foc,facandu-ne de ocara ca suntem niste pacatosi materialisti,care L-am parasit pe Dumnezeu pentru niste valuta!
Insa va dau o veste buna:Dumnezeu este oriunde cu noi!Dumnezeu nu are granite si nici pasaport sau vize!
Desi unii romani cred ca Romania este centrul spiritualitatii ortodoxe pe Terra va trebui sa le sfaram castelele de nisip si sa postez o lista cu toate bisericile si manastirile ortodoxe de pe glob!
|
Avem compasiune ,nu inteleg de ce ganditi asa.
Si aici este greu ,daca ai copii la studii costa mult intretinerea lor ,trebuie sa te lipsesti de multe ca sa ii intretii.
De ani buni nu mai mergem in concediu sau durata concediului a scazut din lipsa de bani .
Mergem inainte ,nici nu mai conteza acest aspect.
Dar nimeni nu a spus ca sunteti materialisti pacatosi ,fiecare e liber sa faca ce vrea.