![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Dovada este insasi existenta Bisericii si a harului ce lucreaza prin ea. Atat timp cat Biserica lui Hristos este cea care pastreaza toate invataturile Sale nealterate si neschimbate si singura despre care nu se poate spune, aducand vreun argument, ca a schimbat sau adaugat ceva este BO, prin anologie, se demontreza ca a primit girul lui Hristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Biserica se datoreaza jertfei Mantuitorului pe Cruce.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect. Cand mi-am expus parerea am facut-o in sensul perenitatii. |
|
||||
|
||||
![]()
Perioada inchizitiei si regulile arhaice nu sunt proprii ortodoxiei. De fapt indepartarea membrilor Bisericii de adevarata invatatura si de comportamentul care ar trebui sa ii caracterizeze se datoreaza tocmai nerespectarii regulilor respective. Te catre toti.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Parinti - Sfantul Ioan Casian (Cele opt ganduri ale rautatii) | cristiboss56 | Pocainta | 13 | 24.07.2013 22:13:37 |
Manastire in ialomita. am nevoie de ajutor | FlorinRV | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 06.09.2012 12:05:42 |
A fost cineva la parintele de la Reviga? | JustNicol | Generalitati | 2 | 19.04.2012 21:50:02 |
Minunea din satul Elet din RUSIA -VIDEO | Laurentiu | Generalitati | 8 | 17.06.2008 00:04:50 |
PS Casian prezent la resfintirea bis armenesti | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.05.2008 16:17:48 |
|