![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu ma gandeam mai mult la un liceu unde sa aibe toate profilele-mate,info,etc. dar sa se adauge cateva optionale, o catheza, sa aibe profi de religie f buni, sa li se explice stiinta din punct de vedere ortodox, sa faca voluntariat, sa se faca plerinaje, eventual sa fie si o mica capela, iar Sarbatorile Sfintilor sa fie sarbatorite etc. Elevii ar trebui sa aibe sansa si la un liceu teoretic in care sa primeasca o educatie ortodoxa, nu doar cei de la seminare ar trebui sa aibe acest privilegiu. uite ce scrie pe siteul seminarului din brasov: SPECIALIZARI 1. TEOLOGIE PASTORALĂ 2. PATRIMONIU CULTURAL (FETE ȘI BAIEȚI) CALIFICARE - TEOLOGIE ORTODOXĂ Pai daca vrei sa te duci la medicina nu prea poti de aici. Pe aceasta idee, nici scoli primare/gimnaziale nici licee ortodoxe nu prea sunt in Ro. Mno, sper ca m-am facut mai clara. |
|
|
||||
|
||||
|
Iata un articol din presa de astazi,referitor la inaugurarea primei scoli private ortodoxe din Timisoara !
http://www.gandul.info/news/prima-sc...e-lei-10029915 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa cum se striga odinioara..."Azi in Timisoara, maine-n toata tara!"
|
|||
|
|||
|
Unii strigau pentru că într-adevăr credeau în revoluție, însă adevărul este că din Timișoara a început lovitura de stat împotriva României care a continuat apoi cu lovirea întregului stat. (Nu știu exact dacă la Timișoara începuseră evenimentele loviturii de stat împotriva României, dar nu asta contează acum.)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Sincer eu nu ma asteptam sa fie o reactie asa urata. Hai unu-doi sa zica ceva contra, dar majoritatea numai si-au batut joc. Parca i-ar obliga pe toti sa isi dea copii la acea scoala. Daca sunt scoli ateiste, catolice, greco-catolice etc. de ce sa nu aibe dreptul si BO sa aiba propriile scoli? E foarte interesant cum ateii si sectarii cer respect ptr. religia lor, dar nu ofera respect altora.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa se face mai nou pentru a da impresia ca exista foarte multi indivizi anti-Biserica si poate-poate sa schimbe opiniile celor care citesc comentariile. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ati citit comentariile?o.O |
|
|
||||
|
||||
|
Comentariile nu doresc sa le citesc,multi sunt niste nerusinati,si anti-Biserica
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by bluester; 07.09.2012 at 20:22:18. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scoli ortodoxe | iana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 28.10.2013 00:04:36 |
| Poezii Ortodoxe pentru Android | Carmen FUNIERU | Resurse ortodoxe on-line | 9 | 01.06.2012 12:52:30 |
| -3 scoli | + 1 biserica | suntneutru | Generalitati | 57 | 21.01.2010 17:35:43 |
| concur clasele I-IV | adichi79 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.02.2007 15:36:35 |
|
|