![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Fani, marturia ta este inca un exemplu ca exista casnicii frumoase, demne de urmat. Dragostea pentru sotul tau este una care trece dincolo de barierele obisnuitului.
Sanatate multa sotului tau!
Mulțumesc puterilor cerești că m-am învrednicit a crede, că mi s-a facut această neasemuită onoare și din tot sufletul rostesc, strigând cu lacrimi ca la Marcu 9, 24: „Cred, Doamne! Ajută necredinței mele”. (Părintele Nicolae Steinhardt) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca este demn, de urmat vreun exemplu, de fapt, in casnicie. Intr-o casnicie suntem doi, si in cazul nostru, cred ca si dragostea lui pentru mine este un fel de minune. Si cum spuneam, ceea ce am trait, experienta mortii foarte aproape, ne-a unit mai tare. Deci, intr-n fel, a fost o binecuvantare. Am postat aici experienta noastra nu ca exemplu de urmat, pentru ca nu cred ca s epoate urma un exemplu de acest fel: fiecare traieste altceva. Am postat-o ca incurajare pentr cei care se indoiesc in dragostea conjugala, si pentru felul cum poate lucra Dumnezeu in viata unui om, si a unui cuplu.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Galeriu - prinos de ganduri si experiente | Marius22 | Generalitati | 8 | 06.07.2013 22:33:58 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
casatorie aranjata, de nevoie sau din iubire.... | ella87ella | Nunta | 2 | 06.04.2010 13:50:56 |
Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 22:04:09 |
|