![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din punct de vedere ortodox, faci lucrarea lui (a diavolului). Si asta o poate spune si cineva care nu e neaparat ortodox, doar din analiza conflictului teologic intre dogma ortodoxa si cea adventista. Cat de constient, asta e alta discutie. Citat:
Citat:
Citat:
Ca sa vezi ce contradictorie este gandirea adventista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De când a ajuns dogma ortodoxă, ori cea adventistă autoritate? Eu susțin că Scriptura e autoritate, dar înțeleg că nu convine apelul la această autoritate... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este un tipic furt de autoritate. Sau aici, doar tentativa, furtul reuseste doar in cadrul AZS. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by osutafaraunu; 08.10.2012 at 20:42:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostii cu "Scriptura se interpreteaza singura" poti sa le vizi la aia care isi schimba religia pentru un sac de haine si unul de soia. Oricum, stai linistit, cunosc ceva adventisti, stiu ca nu le poti cere mai mult de atat. Tragic este ca si cand renunta la confesiunea lor, chiar daca pastreaza o doza de religiozitate, prea mult nu le poti cere. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai scriptura pe care ai fost invatat sa o folosesti asa cum trebuie, dansi au sfanta traditie pe care au fost invatati sa o foloseasca . Pana nu veti intelege ca :"Daca Ma iubeste cineva, va pazi cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi, si vom veni la el si vom face locas la el. Cel ce nu Ma iubeste nu pazeste cuvintele Mele. Dar cuvantul pe care il auziti nu este al Meu, ci al Tatalui care M-a trimis",iar cuvantul Sau este scris acolo in biblie nu veti avea un dialog.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Last edited by osutafaraunu; 08.10.2012 at 20:47:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un concurs de post & rugaciune? Sau "ne vedem la Parusie" si vedem care a avut dreptate? Daca e asa, eu totusi sper sa te vad de-a dreapta, nimic altceva :) Citat:
Daca ponderam cifrele cu ponderea ortodocsilor vs. cea a adventistilor in populatia Romaniei, iti spun ca eu am mai mare castig de cauza. Iar daca vorbim de practicanti...nici nu mai are rost sa concurezi :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De parca Biblia nu din Sfanta Traditie e furata. Stii ce se intampla cand furi ceva fata de care o ai o ignoranta desavarsita si refuzi sa folosesti manualul de utilizare? Te frigi! |
|
|||
|
|||
![]()
Repet pentru a suta oară (fără unu): Întreaga Scriptură.
Fiecare înțelege altceva, inclusiv ce înseamnă "practicant" ori ba... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|