![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru Alin, cu drag: ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Ia uite cine vorbeste! Nu tu faceai mai-sus critici asupra vietii de credinta a ortodocsilor?
Nesimtire tipic sectara! Asta da lucrare a Duhului Sfant asupra Dorianei! La mai mare, Doriana! Poate esti cu trupul in Germania, dar oameni ca tine fac de rusine Romania in Occident! Daca nu esti ortodoxa, de ce-ti bagi nasul in treburile ortodoxiei? De ce nu-ti vezi de studiul vorbirii in limbi?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 10.10.2012 at 10:11:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Doriana, vorba colegului, o replica mai buna n-a gasit "duhul" din tine?
Ai lucrat vreodata cu superglue? Stii ce senzatie aiurea e sa-ti ramana pe degete? Nu mai zic sa se si lipeasca intre ele. Ca sa nu mai vorbim ca gura unui om nu foloseste doar la vorbit iar cand vorbeste nu vorbeste doar cu o singura persoana. Ca sa nu mai zic ca aici pe forum de fapt nu folosim gura, ci degetele. Deci vrei ca persoana respectiva sa moara de foame ori sa treaca printr-un mare chin si asta de ce? Pentru ca iti scoate in fata un lucru pe care tu nu vrei sa-l constientizezi? Te consideri nedreptatita? Cum zicea colegul, la randul tau ai pus diagnostice pentru chiar mai mult decat o persoana si cu toate astea ti s-a raspuns frumos si la obiect. E asa greu sa ai o discutie civilizata, pe baza de argumente? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, pentru ca vrei discutie civilizata, pe baza de argumente, da-mi o idee la care ar trebui sa raspund civilizat si cu argumente. Caci din ultimele tale mesaje nu pot sa aleg o idee coerenta, decat atac la persoana si confesiunea celuilalt, fara nici macar sa fie vorba de asa ceva. Iar de astea am auzit deja prea multe, prea des repetate si prea fara logica ca sa le mai iau in seama. Deci, daca vrei o discutie civilizata, arata-mi tu cum e. Promit sa pastrez linia trasata de tine si sa nu fiu primul care ataca. Sper nici al doilea. Daca voi fi atacata voi tacea, eventual voi inchide pagina. E bine asa?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Illuminatu, am multe defecte, daca vrei iti mai dau si eu o lista pe langa cele pe care le-ai descoperit. Insa nu despre mine e vorba aici. Ce i-am spus lui Alin e valabil si pentru tine. Daca vrei discutii serioase, stapaneste-te si vorbeste serios, aducand idei serioase. Dar daca iti place doar sa te iei de om, poti vorbi singur; e un forum liber.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa in momentul in care te-ai rupt de Biserica Ortodoxa, vietuind si facand prozeliti - in conceptia mea inselandu-i - problema devine pentru mine foarte grava. Daca tu iti permiti sa glumesti pe seama acesteia si sa ne spui si noua, ortodocsilor, ca a fost "doar o gluma" imaginea mea despre tine devine una foarte plastica si poate fi regasita in Biblie; si anume aceea a unui catel care a inghitit o galusca pe nerasuflate, i s-a facut rau, s-a intors in curtea ortodoxiei si a vomitat-o, mandru ca galusca aceea a fost a lui, dupa care incepe s-o reingurgiteze. Daca te-ai rupt de Biserica Ortodoxa, ce legaturi hlizite cu Biserica Ortodoxa iti mai poti permite? Iar faptul ca ti le permiti denota seriozitatea cu care ai abordat ruptura de Biserica! Problema e ca plecarea ta nu este lipsita de efecte. De aceste efecte asupra noastra, a ortodocsilor incerc eu sa ma feresc. Si inca ceva: si eu am defecte, dar unele din ele sunt foarte greu de indepartat, insa cel putin imi dau seama de ele, le constientizez.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 10.10.2012 at 13:28:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a existat nicio plecare, nu am venit in BP plecand din BO, ci din alta parte; sunt doar presupunerile voastre pe care nu mai vreau sa le discut.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar sa zicem ca din alte motive, poate din faptul ca te deranjeaza prea tare o perspectiva diferita de a ta, n-ai avut rabdarea sa citesti pana la capat, asa ca reformulez: Explica-mi si mie, cum se impaca doctrina penticostala cu cea adventista? Faptul ca pentru adventisti e mandatoriu, Biblic, iar voi, penticostalii, n-ati reusit sa extrageti din Scriptura invatatura conform careia este esential sa tineti Sabath -ul? Uite de exemplu fosti penticostali care au trecut la adventisti si considera ca ca voi v-ati aflat in ignoranta fata de Sf. Scriptura si venind la adventisti au gasit raspunsurile care voi n-ati fost in stare sa le dati: http://www.youtube.com/watch?v=sUX6ggm46Mk Cum explici acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Penticostalii se bazeaza intr-adevar mai mult pe traire iar azs pe studiu, desi nu e o regula. Depinde ce cauta fiecare. Oamenii astia voiau sa cunoasca; penticostalii nu le-au oferit studii biblice, deci s-au dus la altii. Ar fi gasit adevarul si la penticostali daca cineva ar fi avut rabdare sa le deschida mintea. Sunt azs care stiu multe, dar nu au experimentat profunzimea trairii cu Dumnezeu, iar atunci cand o gasesc la penticostali, vor sa ramana. Mai este posibil ca Dumnezeu sa se fi folosit de nelamurirea lor cu sabatul pentru a-i aduce la azs, caci la penticostali nu aveau cum sa creasca din cauza bisericii locale (e doar o posibilitate) Conteaza mult si ce face biserica locala. Oricat ar fi cultul de extraordinar, daca misionarul azs si biserica azs din zona sunt mai credinciosi decat penticostalii sau ortodocsii, oamenii vor fi atrasi de ei, pentru ca Il reflecta pe Hristos pe care ei Il cauta. Daca parintele e mai credincios, atunci vor veni multi la ortodoxie. S.a.m.d.
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|