Citat:
În prealabil postat de bizantina
Dar familiile politicienilor care fura de rup, de ce o duc atat de bine?
Consultati-va cu un preot, veti fi surprinsa ca pacatul respectiv nu este chiar atat de mic (ma refer la relatiile intime inainte de casatorie), deci nu poate fi vorba de nicio exagerare.
|
M-am consultat cu mai multi decat ai crede. Probabil din cauza evolutiei lumii si transformarii ei, foarte multi preoti dau un alt sens cuvantului "desfranat". De exemplu, unii considera ca "desfranat/a" este o persoana care se culca cu mai multi/multe in viata sa. Oamenii care au o viata indecenta. Daca traiesti cu o singura persoana intr-o relatie de durata, ti se spune sa te casatoresti in curand ca asa e bine. De exemplu, doi preoti mi-au spus ca ei considera mai rau sa furi decat sa ai relatii cu persoana iubita. Mi-au dat ca explicatie ca furtul incalca si porunca lui Dumnezeu, dar mai afecteaza si terte persoane. In schimb a te culca cu o persoana pe care o iubesti si cu care e foarte posibil sa te casatoresti, nu afecteaza alte persoane. Daca ei au gresit, condamnati-i pe dansii. Doar va relatez.