![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate apreciezi discernamantul lui Mihai inaintea sfaturilor si cuvintelor sfintilor si parintilor nostri, probabil fiindca nu te-ai interesat despre ce-o fi vorba :) Multumesc pentru urarea si felicitarea de Craciun! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pelerinule, la ce vant taios de ecumenism bate, sa ne aratam mari invatati intr-ale istoriei timpurii ale ortodoxiei poate provoca la sminteli. Sufletul nostru nu este din fire nici bun, nici rau, ci devine rau sau bun din vointa noastra. Daca in orice perioada a vietii noastre ne abatem de la ostenelile virtutii si patimim in toata vremea naufragii, atunci cand vom ajunge la tarm fara incarcaturile duhovnicesti, vom suferi urmarile cele mai grele - Sfantul Ioan Gura de Aur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce o zis leonte si ce ai priceput tu...adica nimic. Eu zic sa mai citesti o data si sa iei bine aminte. Trairea crestina nu se bazeaza pe un iminent si apropiat apocalips, e o chestie mai subtila. Ai sa afli tu candva, sper.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.12.2012 at 01:47:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti stilist? Daca da, asta explica totul, nu mai este nevoie de alte discutii.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
N-am întâlnit nici măcar un singur cipofob care să nu fie isteric, arțăgos, lăudăros cu isprăvile altora și nițeluș deficitar în materie de cultură duhovnicească. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
I-am semnalat si eu problema, trece de la o idee la alta fara nici o legatura intre ele, decat poate ca fac parte din nebuloasa apocaliptica servita pe tava de anumite site -uri cu pretentii ortodoxe, dar nu pare sa reuseasca sa constientizeze problema si sa ramana axata pe subiect.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici macar "Saccsiv" nu cred ca ar putea sustine o astfel de aberatie. Si are destule la activ.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Daca e adevarat ce spui, tu ai pierdut deja lupta asta - ai calculator si Internet. Citat:
A, da, pentru tine - inca o stratagema atunci cand celelate nu functioneaza, saritul de la o idee la alta, aerul de atotstiutor, citate si trimiteri aiuristice, inrolat de-a valma parinti la cauza ta, cauza cu care nu au de a face, etc. Sunt mult mai multi preoti si duhovnici care nu sunt de acord cu aceste opinii, chiar si "razboinicii" tai pe care ii citezi atat de des au publicat intens in acest sens (ar fi cazul sa-i citesti si pe partea asta, nu doar articolele cu iz apocaliptic). Dimpotriva, acesti oameni care s-au dovedit mult mai rezonabili si echilibrati, au fost discreditati si atacati de cei ca tine, pentru faptul ca nu s-au angajat in tranta asta pseudo-duhovniceasca.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.12.2012 at 02:25:48. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|