![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
daca voi reusiti asa bine sa va stapaniti ego-ul si reusiti sa sesizati cu ochi de vultur prin hatisul zilnic de "necesitati" si "trebuinte" unde anume incepe capcana sentimentului de siguranta intr-o "viata care sa cuprinda conditii decente de trai" pentru a o identifica si a lupta cu ea, felicitari! sunteti niste crestini model, demn de urmat! eu insa am vazut emisiunea din ajun de Craciun pe pro tv, unde Inalt Prea Sfintitul Justinian Chira spune ca cel mai tare se teme de ISPITA!! http://www.razbointrucuvant.ro/recom...rdem-dumnezeu/ si daca acest om traind in SFINTENIE, se teme de ISPITA, omul din lume, ametit de aerul imbacsit al "libertatii" de ce oare ar trebui sa se mai teama? dupa SIGURANTA voastra prin care va bateti cu caramida dreptatii in piept, se pare ca nu trebuie sa se mai teama de NIMIC!! dar realitatea e alta fratilor, oricat de drepti va aratati voi pe aici: http://www.novapress.ro/video/preot-...n-teusdea.html si acest sfant (eu asa-l consider) - acest om caruia ii stralucesc ochii de focul credintei spune ca se incearca dominarea pe alta cale si trebuie luate masuri inainte sa-ti arda casa: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MjwzuVx_Jgo Cine crede ca este tare si cu credinta fierbinte si de nezdruncinat ar trebui poate sa plece urechea la sfatul "sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte…". Ca infruntarea cu bine a ceea ce ne-asteapta tine de curaj, iar curajul vine din increderea in Acela care ne este adevaratul stapan, curajul este frica (paradoxal, nu?) careia ii rezisti un pic mai mult, inseamna rezistenta la frica, stapanirea fricii, nicidecum absenta ei, a avea o sensibilitate perfecta a masurii pericolului si o dorinta mentala de a il indura..... dar e mai comod sa bravam despre ce discernamant curat avem sau acel "te asigur că știu mai multe lucruri despre Efrem, Isaac și creștinismul siriac decât reușești tu să asimilezi în următorii zece ani, iar dacă continui să te informezi exclusiv de pe internet, mai adaug încă zece".... care e pur si simplu K.O.!! contraziceti de amoru' artei! nu aduceti niciun argument doveditor cum ca "cipofob/ul e isteric, arțăgos, lăudăros" si ca totul e furtuna in pahar cu apa, dar ce confortabil va e sa jigniti! tot inainte!! va admir "consecventa"
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă dai la o parte din replicile voastre tonul resentimentar, colportajul de aiureli pseudoduhovnicești de pe blogurile de profil și exprimarea haotică, conținutul informației este egal cu zero. Palavre la mâna a cincea condimentate cu surescitare psihică, plus mirări retorice basculate din văzduhul părerii de sine și al autosuficienței. Cam atât, deocamdată.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 27.12.2012 at 22:46:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta e interpretarea ta preferențială. "Atât, deocamdată" este concluzia propoziției anterioare (Palavre la mâna a cincea condimentate cu surescitare psihică, plus mirări retorice basculate din văzduhul părerii de sine și al autosuficienței). Stilul ăsta de lectură autoproiectivă, prin care nu cauți să înțelegi ce spune un autor ci mai degrabă îl învârți să-ții spună ce-ți convine ție, ar trebui să te îngrijoreze în primul rând pe tine, apoi și pe cei care iau de bune opiniile tale.
Citat:
Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 28.12.2012 at 00:33:43. |
|
|
|||
|
|||
|
aveti aici (in cazul cand mai are vreo importanta pentru luminatiile voastre) pozitia OFICIALA a B.O.R.:
http://www.patriarhia.ro/ro/documente/comunicat_80.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De altfel, excesul de control al statului și diminuarea libertății persoanei sunt subiecte foarte actuale pentru o dezbatere în care să se aducă în discuție modul în care democrația ca realitate socială mai are vreo legătură cu principiile fondatoare ale statului "de drept" și multe alte implicații conexe.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Unii isi cipuiesc semenii cu nonsalanta, apoi mint si-i iau in ras. Se considera ultraimportanti din pricina ca au acces la informatiile dorite. Altii profita din plin de isprava primilor. E normal ca acestia sa nu doreasca sa stie si prostimea ceea ce stie intunecimea ce se considera luminata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
impodobesti! eu chiar n-am motive sa bat din picior sa mi se dea "dreptatea"! dupa cum am am spus si pe topicul cu buletinele cu cip: as fi prima care sa rasuflu usurata ca aiureala cu cipu' e o gluma! deja m-am obisnuit sa platesc cu cardul, dar nu m-as fi asteptat sa ajung ziua sa ma vad in situatia de-a "alege" intre cip si credinta mea in Hristos! si pe mine una, aspectul asta ma ingrijoreaza! asta era tot! numai bine! |
|
|
|||
|
|||
|
Si mai ai si tupeul sa vorbesti in dreptul altora de denigrarea preotilor.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 01:22:25 |
| Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 18:45:26 |
| Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 23:56:32 |
| sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 17:53:57 |
| Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 23:04:53 |
|
|