![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce o zis leonte si ce ai priceput tu...adica nimic. Eu zic sa mai citesti o data si sa iei bine aminte. Trairea crestina nu se bazeaza pe un iminent si apropiat apocalips, e o chestie mai subtila. Ai sa afli tu candva, sper.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.12.2012 at 02:47:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in rest, nu ma poti atinge prin cuvinte otravite... ti-am mai spus :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai venit cu tot felul de aiureli de pe youtube si cand ti s-a demonstrat alb pe negru ca e o aiureala si habar n-ai de limba engleza, ai zis "lasa ca stiu eu mai bine, e sugestie subliminala, bla bla". Se vorbeste despre cip -uri, tu vorbesti despre atei si despre Craciun, ca "argument". Este asta atitudinea unui om informat, echilibrat, capabil sa poarte o discutie argumentata? Citat:
Pana la urma si tu esti stilista? Asta ar explica multe..
|
|||
|
|||
|
Citat:
ca memoria ta afectiva pare zdruncinata! de cand "profetii BOR" (expresie e aiurea, intrucat sfintii ortodocsi au fost vazatori cu duhul) nicidecum sa "prezica" in genul lu' Nostradamus la stilist n-am mai fost din vara... americanii deja se cipeaza de teama "teroristilor", dar deja devii obositor pentru a mai cauta linkul sa-l trimit |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poti sa faci un efort de luciditate si sa dai un raspuns la obiect? Citat:
Sau te-ai prins ca asta lumeasca placere e un pas spre pecetluirea finala? Asta e un stil de a ocoli raspunsul sau larga ta cultura teologica nu a facut loc si pentru informatia in cauza? Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.12.2012 at 05:18:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
detaliile lui Leonte despre Colloseum, Constantinopol, razboaiele mondiale, bomba atomica, Ceausescu, etc.... reprezinta etape ale profetiilor despre sfarsit!! toate astea fac parte din cele 7 Trambite mentionate in Capitolul 8 al Apocalipsei!! Judecățile devin în mod progresiv tot mai grele și mai distructive pe măsură ce sfârșitul timpului înaintează. Cele șapte peceți, trâmbițe și potire sunt conectate unele cu celelalte. A șaptea pecete introduce cele șapte trâmbițe (Apocalipsa 8:1-5), iar a șaptea trâmbiță introduce cele șapte potire (Apocalipsa 11:15-19, 15:1-8). http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...n-duh-ortodox/ arunca o privire pe talcuirea din linkul ce ti l-am trimis si nu te mai opări așa!! Dumnezeu sa aibe mila de noi ca suntem varza!! Suntem jalnici!! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 01:22:25 |
| Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 18:45:26 |
| Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 23:56:32 |
| sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 17:53:57 |
| Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 23:04:53 |
|
|