Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2013, 17:01:58
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tare obiectiv criteriul...
Vezi sa nu te prinda noaptea pe drum.
De fapt, probabil te-a prins deja.
Dar tu, ce criterii ai?
Oare cu dragoste scrii toate cate imi scrii si doar inima mea, cea impietrita, e vinovata si "vede" altceva?

Oare nu cu tine am avut prima contrazicere pe acest forum? Nu tu erai cel ce "predica" aiureli despre indatoririle calugarilor? Nu duhului din tine i s-a astupat gura printr-un cuvant din patericul romanesc? Oare ai alungat duhul acela cu lacrimi de pocainta si traiesti acum in Duhul Blandetii?

Te mai intreb o data? Daca tu, om dus la biserica, botezat si impartasit nu ai dobandit Duhul Blandetii, pentru ce ma indemni pe mine la un drum ce duce spre aroganta si ironii? Astea le stiu deja. Pot sa dau de centura neagra la capitolul asta. Nu-mi mai trebuie nici botez, nici initiere. Doar ca eu nu asta imi doresc.

Deci te rog sa imi arati o cale prin care chiar se poate dobandi Duhul Blandetii, macar si cu viteza melcului. Iar daca nu o cunosti, haide sa o cautam impreuna! Nu fancad o secta, ci studiind, lamurindu-ne unul pe altul cu argumente si dovezi; in duhul arogantei azi, maine intr-un duh al respectului, poimaine intr-un duh de dragoste fraterna si cu un ceas inainte de moarte, poate in Duhul Blandetii...

Altceva decat sa nadajduiesc, sa trudesc cautand si rugandu-L pe Dumnezeu, nu prea am ce sa fac. Alte arme si alte puteri eu nu am.

Last edited by leonte; 01.01.2013 at 17:21:41.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebare legata de botez George R. Botezul 41 24.04.2013 11:50:10
Genealogia lui Iisus diferita la Matei / Luca odin Din Noul Testament 19 01.08.2011 04:23:14
Genealogia Domnului nostru Iisus Hristos si vechimea lumii mihailt Generalitati 6 22.05.2011 17:58:03
Intrebare legata de biserica Panda701 Generalitati 12 24.03.2010 17:17:28
Intrebare legata de alcatuirea acatistelor sophia Rugaciuni 3 05.06.2009 19:27:51