Citat:
În prealabil postat de anita
Vorbesc in cunostinta .
O doctorita ,persoana apropiata a murit in un an de zile cu citoststicele cele mai eficiente si scumpe.
Si-a revenit cateva luni si apoi in trei luni de cand a cazut la pat a murit
Mai cunosc si alta doctorita care la fel a murit ,dar se pare ca ea a rezistat mai mult de un an ,nu mai stiu cat
Cand omul nu mai are sanse de viata o dezintoxicare si eliminare a tumorilor nu se poate face decat cu mijloace naturiste.
Exista persoane care s-au tratat naturist si traiesc si astazi
Eu nu dau retete ,cred ca Dumnezeu este cel care trebuie sa lumineze pe cel in suferinta sa urmeze tratamentul cel bun
Cand Dumnezeu nu pune mana nici omul nu se poate ajuta.
|
Intr-o perioada in care tot mai multi oameni se indeparteaza de modul de viata naturist si sunt amenintati de boli grave din cauza unei false atitudini in fata vietii este absolut necesar sa ne reconsideram pozitia noastra si sa regasim drumul ce duce spre plantele medicinale, pe care Dumnezeu ni le pune la indemana prin marea Sa milostivire.
Marturisesc, multumindu-I Domnului, ca sotul meu inca mai traieste dupa ce in urma cu 17 ani a fost diagnosticat cu leucemie.Dupa multe investigatii si tratamente cu citostatice, in anul 1999 medicul hematolog i-a spus ca nu mai are de trait mai mult de 2 ani.Urmare acestui verdict, nu a mai acceptat tratamentul cu citostatice si am hotarat sa trecem la un regim alimentar pe baza de sucuri naturale din legume si fructe, sa excludem din alimentatie carnea de porc, de asemenea si la schimbarea modului de preparare a mancarii.O perioada de 8 ani am respectat acest regim.Rugaciunile si acatistele zilnice, slujbele de Maslu saptamanale,spovedirea si impartasirea cu Sfinele Taine, ne-au ajutat sa depasim situatia critica din anul 1999.In urma cu 5 ani, analizele au aratat niste valori inspaimantatoare si am decis sa mergem din nou la hematolog care a dispus tratament timp de 6 luni, o data pe luna timp de 5 zile, cu citostatice de ultima achizitie import Germania, care si-au facut efectul extrem de bine, fara efecte secundare evidente, rezultatele analizelor fiind in parametrii normali.Acum, dupa 5 ani suntem din nou in situatia de a ne speria, dar nadejdea in Dumnezeu nu ne-o vom pierde.Suntem in varsta de peste 70 de ani si in mana si mila Preamilostivului Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Iertati-mi amanuntele descrise mai sus si cred ca este bine sa va folositi si de produsele naturiste, dar sa nu renuntati nici la medicina alopata.
"Domnul lasa doctoria sa creasca din pamant si-un intelept n-o dispretuieste!"(Din Sfanta Scriptura)
Doamne ajuta!