Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2013, 22:37:04
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Daca unii cred intr-un anume fel, ca urmare a unor lecturi ale Printilor Bisericii, voi ce aveti impotriva?!?
Sunt o mulțime de oameni care cred într-un anume fel, ca urmare a lecturii Bibliei, dar sunt în afara Bisericii.
Vechi 27.01.2013, 22:48:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
ovidiu b., tu nu observi ca acolo unde apar comentariile din partea a 3 useri (AlinB, Mihailc, ioanna) nu se comenteaza tema propusa, ci se posteaza numai off-topicuri, menite sa strice topicul?
Nu se respecta libertatea de exprimare. Si inca nu am ajuns in vremea lui Antihrist...
Te-a impiedicat cineva până acum să-ți expui punctul de vedere? Eu cred că nu știi ce înseamnă libertatea de exprimare.

Citat:
Deocamdata toata lumea are dreptul sa spuna ce crede si sa argumenteze in consecinta. Daca unii cred intr-un anume fel, ca urmare a unor lecturi ale Printilor Bisericii, voi ce aveti impotriva?!? Sunteti liberi sa credeti cum vreti, sa va exprimati in consecinta.
Eu te-am întrebat: știi ce spune Biserica? Poți să-mi răspunzi la întrebare?

De când ”ce cred unii” a devenit vocea Bisericii?

ps: Vorbești de mine că bat câmpii și am luat-o prin strachini?

Last edited by ovidiu b.; 27.01.2013 at 23:11:11.
Vechi 27.01.2013, 23:35:12
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te-a impiedicat cineva până acum să-ți expui punctul de vedere? Eu cred că nu știi ce înseamnă libertatea de exprimare.

Eu te-am întrebat: știi ce spune Biserica? Poți să-mi răspunzi la întrebare?

De când ”ce cred unii” a devenit vocea Bisericii?

ps: Vorbești de mine că bat câmpii și am luat-o prin strachini?
Cand spui "Biserica" te referi la "Biserica Ortodoxa". Deci unde vorbeste Biserica? Vorbeste in Sfanta Scriptura si in hotararile celor 7 Sinoade ecumenice, si in Pidalion, care tot prin Duhul Sfant s-a primit. Ceea ce contravine acestora trei, nu e de la Duhul.

Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare. Unii, dupa cum vad pe aici, si dupa cum am scris mai sus, chiar se folosesc in rautatile lor de aceasta.
Este ultimul mesaj off-topic pe care il raspund.
Nu am de dat nimanui socoteala de ceea ce gandesc si cred. Mai ales nu celor rau intentionati.
Daca nu mai e nimic de adaugat la acest topic, gasiti altul mai interesant; nu umpleti paginile cu off-topicuri. Oricum nu veti convinge pe cel, care a studiat problema si si-a format o parere. Sa-si vada fiecare de propria mantuire.
Cei, care incerca, nu prin argumente, ci prin forta sa impuna parerea lor, imi amintesc de anii de trista amintire cu "Sus PCR!" si cu Securitate. Nu mai tine, baieti! Ne-am castigat prea scump libertatea, ca sa ne-o luati voi!
Vechi 28.01.2013, 00:36:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare.
Probabil ai confundat libertate de exprimare cu lipsa autocenzurii.
Adica, ar trebui sa te intrebi inainte de a spune ceva: este corect? este adevarat? este folositor? este necesar?

Si ai sa vezi ca multe din lucrurile de care te plangi ar disparea de la sine.

Last edited by AlinB; 28.01.2013 at 00:40:30.
Vechi 28.01.2013, 02:52:45
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
eu traiesc in libertate de 24 ani
Eu nu pot gasi decat urmatoarele variante:

a) sora noastra cunoaste de 24 ani beatitudinea despatimirii savarsite prin aspra nevointa in impreuna-lucrare cu Duhul
b) este homeless, a terminat-o cu orice nazuinta dupa binefacerile civilizatiei
c) face puscarie sfanta, intru Hristos, in Siberia sau la Canal cu Soljenitin, Parintele Staniloae, Parintele Sofian Boghiu, Parintele Steinhardt si cu alti cuviosi si cuvioase
d) ne vorbeste din Ceruri
e) confunda libertatea cu "libertatea" si uita sa puna ghilimele
f) a tastat din greseala (exclud alte cauze, ca sa nu par rautacios) expresia la moda "eu traiesc"

Ar mai fi cel putin o varianta, insa ma abtin...

Last edited by cezar_ioan; 28.01.2013 at 03:33:06.
Vechi 28.01.2013, 11:17:15
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cand spui "Biserica" te referi la "Biserica Ortodoxa". Deci unde vorbeste Biserica? Vorbeste in Sfanta Scriptura si in hotararile celor 7 Sinoade ecumenice, si in Pidalion, care tot prin Duhul Sfant s-a primit. Ceea ce contravine acestora trei, nu e de la Duhul.
Un răspuns pe lângă. Eu te întreb din nou: Știi ce spune BOR legat de actele cu cip?

Citat:
Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare.
Ai demonstrat contrariul.

Citat:
Unii, dupa cum vad pe aici, si dupa cum am scris mai sus, chiar se folosesc in rautatile lor de aceasta.
Păcat că vezi doar răutatea celuilalt condamnând-o, dar răutatea din tine nu o vezi. Te invit pe pagina anterioară a acestui topic să-ți citești mesajele.

Citat:
Nu am de dat nimanui socoteala de ceea ce gandesc si cred. Mai ales nu celor rau intentionati.
Atunci ferește-te de mai interacționa cu ei, lasă-i cu părerile lor. Când susții o idee asumă-ți riscul că nu toți vor fi de acord cu tine și nu te plânge de răutatea lor. Nimeni nu te obligă să intri în polemici, la fel cum nimeni nu te îngrădește să îți expui o părere. Deci iată cât de liberă ești.

Citat:
Daca nu mai e nimic de adaugat la acest topic, gasiti altul mai interesant; nu umpleti paginile cu off-topicuri.
Poate dacă nu te-ai mai plânge atâta ar fi și mai puține off-topicuri.

Citat:
Oricum nu veti convinge pe cel, care a studiat problema si si-a format o parere.
"Impresionant" studiu, la fel și argumentele aduse.

Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 11:20:27.
Vechi 28.01.2013, 12:05:12
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Un răspuns pe lângă. Eu te întreb din nou: Știi ce spune BOR legat de actele cu cip?

Tocmai ca BOR prin purtatorul de cuvant a spus ceva ,in opozitie cu ce a spus par.Iustin ,acum cativa ani cand a inceput sa se discute acest subiect.
Ce spune BOR nu e intotdeauna in concordanta cu viata intru Hristos ,adica sa acceptam sa avem un nr.in loc de nume prin care de la Bruxelles putem fi oricand urmariti.
Acum totul e pe fata ,ori Dumnezeu tine la libertatea noastra ,El ne-a creat liberi ,ne-a dat libertate chiar si sa pacatuim.
Vechi 28.01.2013, 12:29:12
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Tocmai ca BOR prin purtatorul de cuvant a spus ceva ,in opozitie cu ce a spus par.Iustin ,acum cativa ani cand a inceput sa se discute acest subiect.
Ce spune BOR nu e intotdeauna in concordanta cu viata intru Hristos ,adica sa acceptam sa avem un nr.in loc de nume prin care de la Bruxelles putem fi oricand urmariti.
Acum totul e pe fata ,ori Dumnezeu tine la libertatea noastra ,El ne-a creat liberi ,ne-a dat libertate chiar si sa pacatuim.
Anita, ce spune Sinoudul BOR legat de actele cu cip?
Vechi 28.01.2013, 13:56:32
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Anita, ce spune Sinoudul BOR legat de actele cu cip?
Spune, ca tine cont de cei, care din motive religioase nu vor sa le primeasca. Raspunsul BOR se gaseste intr-o postare anterioara.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34