![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt o mulțime de oameni care cred într-un anume fel, ca urmare a lecturii Bibliei, dar sunt în afara Bisericii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
De când ”ce cred unii” a devenit vocea Bisericii? ps: Vorbești de mine că bat câmpii și am luat-o prin strachini? Last edited by ovidiu b.; 27.01.2013 at 23:11:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare. Unii, dupa cum vad pe aici, si dupa cum am scris mai sus, chiar se folosesc in rautatile lor de aceasta. Este ultimul mesaj off-topic pe care il raspund. Nu am de dat nimanui socoteala de ceea ce gandesc si cred. Mai ales nu celor rau intentionati. Daca nu mai e nimic de adaugat la acest topic, gasiti altul mai interesant; nu umpleti paginile cu off-topicuri. Oricum nu veti convinge pe cel, care a studiat problema si si-a format o parere. Sa-si vada fiecare de propria mantuire. Cei, care incerca, nu prin argumente, ci prin forta sa impuna parerea lor, imi amintesc de anii de trista amintire cu "Sus PCR!" si cu Securitate. Nu mai tine, baieti! Ne-am castigat prea scump libertatea, ca sa ne-o luati voi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, ar trebui sa te intrebi inainte de a spune ceva: este corect? este adevarat? este folositor? este necesar? Si ai sa vezi ca multe din lucrurile de care te plangi ar disparea de la sine.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.01.2013 at 00:40:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu pot gasi decat urmatoarele variante:
a) sora noastra cunoaste de 24 ani beatitudinea despatimirii savarsite prin aspra nevointa in impreuna-lucrare cu Duhul b) este homeless, a terminat-o cu orice nazuinta dupa binefacerile civilizatiei c) face puscarie sfanta, intru Hristos, in Siberia sau la Canal cu Soljenitin, Parintele Staniloae, Parintele Sofian Boghiu, Parintele Steinhardt si cu alti cuviosi si cuvioase d) ne vorbeste din Ceruri e) confunda libertatea cu "libertatea" si uita sa puna ghilimele f) a tastat din greseala (exclud alte cauze, ca sa nu par rautacios) expresia la moda "eu traiesc" Ar mai fi cel putin o varianta, insa ma abtin... Last edited by cezar_ioan; 28.01.2013 at 03:33:06. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 11:20:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spune BOR nu e intotdeauna in concordanta cu viata intru Hristos ,adica sa acceptam sa avem un nr.in loc de nume prin care de la Bruxelles putem fi oricand urmariti. Acum totul e pe fata ,ori Dumnezeu tine la libertatea noastra ,El ne-a creat liberi ,ne-a dat libertate chiar si sa pacatuim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune, ca tine cont de cei, care din motive religioase nu vor sa le primeasca. Raspunsul BOR se gaseste intr-o postare anterioara.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|