![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Materialul nu este al meu ci este al site-ului Război întru cuvânt, iar rapiditatea cu care ai răspuns îmi dă de înțeles că nu ai studiat documentul Bisericii Ortodoxe Ruse care este publicat în traducere la pagina respectivă. Este acolo o poziție neoficială încă a BORu, dar arată cam cum se discută la nivele înalte în BORu și cum autoritățile BORu manifestă sensibilitate față de reclamațiile Poporului. |
|
|||
|
|||
![]()
Avem Anita, avem...Ne putem ruga Anita ca bunul Dumenzeu să ne lumineze și să-i lumineze pe îndrumătorii noștri, pe conducătorii BOR și nu mai arucăm cu pietre în ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdată. Dar cine și ce îți garantează dumitale că cipuirea va fi respinsă? Așa cum acum unii găsesc justificări mai mult sau mai puțin pentru actele biometrice, tot așa vor fi unii și probabil că deja sunt care vor aduce așa zise argumente pentru implantarea cipului în mână sau pe frunte. Și la câtă manipulare și lipsă de Dumnezeu este în societate și în lume în general, nu ar fi de mirare ca o majoritate să fie de acord cu așa ceva și să impună, că doar e democrație. Iar noul totalitarism care se anunță s-ar putea să fie diferit de cele precedente prin aceea că persecuția s-ar putea să nu mai fie una directă, ci una indirectă prin privațiunile economice la care ar putea fi supuși neascultătorii sistemului totalitar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi garanteaza nimeni.
Dar nu-mi garanteaza nici contrariul. Om vedea ce va fi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
ps: am să citesc și materialul. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Stiu ca nu-ti convine ce spun, dar absolut nimic nu justifica -din punctul meu de vedere -acest lucru! Citat:
Deja sunt familiarizata cu ortodoxia si am de ani buni de zile un duhovnic extraordinar, un om de o inalta tinuta morala. Stiu ca postarile mele sunt simpliste, dar nimeni nu m-a impiedicat vreodata sa ma autoeduc si sa citesc si sa ma informez - bineinteles - toate aceste lucruri corelate cu sfaturile si sub indrumarea duhovnicului meu. Si tocmai de aceia am o mare nelamurire vis-a-vis de ce ai spus tu, adica sa pot distinge intre adevarata ortodoxie si lupii rapitori! De ce zic asta? Pai eu consider asta o adevarata harisma! sau gresesc? Acuma, nu zic ca nu putem distinge raul de bine, ca altfel zau nu ajungeam sa devin ortodoxa, dar mai mult de atat nu cred ca ,,ma tine" - pai la cat viclean este uratorul de oameni, care pana si pe Adam de langa Dumnezeu la luat ... no comment! Citat:
Tocmai stau in chirie la un asemenrea om si pana si acum oscilez intre nervii pe care ii am vis-a-vis de o asemenea persoana si mila, caci ma gandesc ca poate chiar crede cu adevarat ca este cu Dumnezeu, doar ca are mari ispite de trecut si nu-si da seama. Atata poate! Si eu am trecut prin faze de ,,schizofrenie" (scindare) spirituala, crezandu-ma foarte induhovnicita si de fapt eram de toata jalea si pe cati nu i-am smintit ferm convisa ca fac un lucru mantuitor!!!! Citat:
Intr-adevar hotararile luate de Sf.Sinod nu sunt hotarari luate de vecini de bloc ca sa le comentezi si sa le interpretezi cum vrei. Dar nici sa nu fi atent la ce se intampla, daca pana si Sf.apostol Pavel ne avertizeaza cu faptul ca daca el sau pana si un inger din cer ar veni si ar propavadui altceva decat evanghelia lui Hristos, sa nu ascultam. Nu-i un cuvant usor si nu detinem noi mirenii un asemenea discernamant, de aceia respectam Sf sinod. Cum bine stim Sfântul Sinod este cea mai înaltă autoritate a Bisericii Ortodoxe Române, pentru toate problemele dogmatice și canonice, precum și pentru cele bisericești de orice natură. Acuma ca ce politica duce fiecare dintre ierarhi si ce aliante si mai stiu eu ce, nu ne mai priveste pe noi! Se intampla si lucruri neplacute, dar in casa cui nu se intampla. Sunt si multe povesti, dar care dintre noi nu am fost povestiti la randul nostru? Poate ca unele sunt adevarate dar stim noi oare care judecatiile lui Dumnezeu de permite sa se intample una sau alta? Nu stim! Eu stiu doar ce am simtit cand a fost slujba de Liturghie a lui IPS Bartolomeu Anania, oficiata la Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca de catre Patriarhul Daniel si la care au participat 27 de inalti ierarhi ortodocsi, de exemplu si in general la orice intrunire de o asemenea amploare. Se simte existenta lui Dumnezeu.E aproape palpabil si intelegi ce spune Sf Ioan Gura de Aur, ca preotii trebuie respectati pentru slujba pe care o savarsesc aici pe pamant. Ca o fac sau nu cu vrednicie, de asta ei vor da socoteala si nu noi! Citat:
Dar, daca il cunosti pe vsovi si el pledeaza pentru puciosi si nimeni dintre adevaratii practicanti ai Ortodoxiei nu i-a adresat cuvinte asa de urate cum ai facut-o tu cu cei care te-au contrazis, ceva de genul hai sictir si pleaca la ai tai pe sasciv - asta Antoniei si altele, care nu-ti fac cinste si ca atare nici nu le mai amintesc. Pai daca chiar e asa, sigur ca prin atitudini ca si ale noastre, nu o vom face sa iasa din ratacirea in care este sau care se sugereaza a fi de catre tine. Am vazut deja cum rastalmacesti cuvintele si ce interpretari le dai. Poate ca tu dreptate, dar prin felul tau de a fi nu te crede nimeni. Pot, ca atare si eu sa-ti spun tie ca esti tu lup rapitor, sau poate ca eu sunt ca nu-ti convine tie si ma dau o buna ortodoxa?! Ei, ce grele timpuri... Last edited by Crestin_Simona; 28.01.2013 at 12:46:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu din câte rețin nu ți se cere CNP al actului de indentitate, ci codul numeric pesonal. |
|
|||
|
|||
![]()
In acel document al Bisericii Ortodoxe Ruse NU se vorbeste nicaieri despre faptul ca aceste acte ar putea constitui prin ele insele o lepadare de credinta.
Problema se pune doar din punct de vedere al lezarii drepturilor persoanelor si al libertatilor civile. Asta nu neaga nimeni. Asa s-a protestat si in Elvetia. Doar ca acolo nu s-a vorbit de lepadare de credinta si alte lucruri de genul asta. Despre asta e vorba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catre clerul, monahii si toti credinciosii Sfintei Biserici se face apel sa arate in aceasta complicata problema trezvia crestina a mintii, sa se ingrijeasca pentru libertatea marturisirii credintei si pastrarea modului de viata crestinesc, aducandu-si aminte ca numai celui care traieste in Hristos si tine unitatea Bisericii Sale ii poate aduce Dumnezeu roada buna duhovniceasca (Cf. Ioan 15: 6-12). |
|
|||
|
|||
![]()
Decebal,
Revin cu întrebarea: Cum ducem noi lupta? Cine ne conduce? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|