![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
M-am uitat si eu peste filmul postat de initiatorul topicului http://www.youtube.com/watch?feature...&v=K8gClUOgYeQ, pe care l-am mai vazut, a mai fost postat pe alt topic.
Cel ce se pocaieste nu inceteaza sa ceara darul lacrimilor, ce inmoaie inima, desface pacatul si reduce fiinta la starea apei botezului. Poate de aceea unele adunari penticostale cauta mult aceasta harisma a afectiunii, desi uneori nu lasa senzatia unui tanguit sincer, ci mai degraba o durere contrafacuta si asta pentru ca sunt tributari mentalitatii ca penitenta trebuie musai exprimata printr-o plangere acompaniata de tipete puternice si vaite, ca la vechii evrei, ce se exteriorizau puternic rupandu-si hainele. Insa nu toti penticostalii se manifesta asa. Cat priveste exorcizarea sau ce au facut acolo ... no comment. Last edited by ioanna; 28.01.2013 at 17:57:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai mult de 3 secunde nu am putut privi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Le-am vazut pe toate, au mai fost postate pe forum, dar am comentat doar acel film cu adunarea penticostala romaneasca (al doilea link), nu filme din anii '50 cu penticostali americani.
|
|
|||
|
|||
![]()
The older, the better. Filmele de acel gen arată realitatea despre Secta Penticostală (nu confrații noștri, cum îi mai numesc unii și unele pe aici), realitate pe care altfel nu o putem vedea din filmele și înregistrările lor manipulatoare, în care prezintă numai ceea ce vor ei. Acolo este adevărul, acolo se dă pe față întreaga leprozerie pseudo-spirituală a acestei Secte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ceva este revoltator! Pentru doamna care acuza ca unii defaimeaza: am luat relatarea de pe blogurile voastre! este autentica! |
|
|||
|
|||
![]()
Așa, ca la Tanacu ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca numai asta ai gasit de luat spune multe despre tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() oameni cazand la pamant, tremurand ca in crizele de epilepsie! asta numiti voi lucrarea Duhului Sfant? pentru asta ati parasit voi pe Hristos si Biserica Sa, Biserica Ortodoxa? tu si cu domnul acesta, MihaiG? pai cum sa nu avertizam contra acestor inselari evidente? |
|
||||
|
||||
![]()
Totusi, penticostalii nostri nu-s ca si ei, se deosebesc de denominatiunile si gruparile penticostale de tip evanghelic din SUA.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|