![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre aparatul de facut lapte este o inventie la fel precum este oaricare alt aparat pe care oamenii il folosesc zilnic in gospodariile lor in ziua de astazi si care nu ne indeparteaza cu nimic de la vietuirea crestina. Nu mi-a zis inca pana acum duhovnicul ca daca folosesc mixerul in loc de tel sau pisez usturoiul in robot in loc de piua sunt o pacatoasa asa ca... Dimpotriva, sfatul lui cand i-am cerut binecuvantarea de a nu mai manca produse animale si carne a fost sa nu mai mananc, nici dansul nu mai mananca.
|
||||
|
||||
![]()
Nu vă mai certați fraților.
|
||||
|
||||
![]()
doar pentru ca mai nou circulam cu automobilul si avionul si nu doar cu caruta ca inainte iar marfurile se transporta dintr-o tara intr-alta cu mult mai multa usurinta nu vad de ce am fi snobi pentru ca consumam si alimente care nu sunt traditional de origine romana.
|
||||
|
||||
![]()
DragosP, eu nu ma cert cu nimeni. Se pare ca fratele cezar_ioan are o problema cu mancatorii de caju si migdale.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi pare rau, stii bine, ca ai aceasta intoleranta. Imi pare cu adevarat rau, intrucat imi imaginez cum este... M-am referit insa la altceva. La tendinta idolatra de a deplasa accentul hranei recomandate de Biserica spre tot felul de bizarerii alimentare. Nu din grija pentru lucrarea Duhului fac majoritatea vegetarienilor umbra pamantului, ci din hiper-grija pentru trup. Din curvie, in fond. Eu cunosc suficient de bine treaba asta ca sa imi fac iluzii asupra subiectului. Si ca sa nu ranesc iarasi multe suflete indragostite de propria lor minciuna, ca sa nu fiu iarasi considerat cel mai artagos si nesuferit om de pe forumul asta, incetez acum orice interventie pe acest topic. Sa stiti insa ca dezaprob cu totul modul cum intindeti discutia, in cea mai mare parte a ei. Nu faceti un lucru bun nici pentru voi, nici pentru altii. Ridicati in slavi ceva ce mai degraba ar trebui sa fie soptit cu rusine. Bizarerii alimentare, asta sustineti. Exceptind cazul, cum este al tau, ca pur si simplu nu puteti consuma anumite alimente. Asta, da, e de inteles si de regretat. Restul, insa, nu poate fi acceptat de catre omul care cauta o vietuire crestina. Nu mai faceti apologia caderilor! |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
depinde de unde le cumperi. Daca le comanzi de pe Internet la vrac chiar nu sunt.
post, vegan, vegetarian |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|