![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca e o arta ce ? Cine spune ce trebuie sa invete un copil ? Tu ? Remus Cernea ? Statul ?
Religia este redescoperirea legaturii dintre om si Creatorul lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Asur, frate, Asur. Și Accept.
|
|||
|
|||
![]()
Formatia vocal instrumentala Asur.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu rade, am intalnit un album de metal cu versuri de zici ca sunt scrise de ASUR.
|
||||
|
||||
![]()
Ăia-s Azur. Brăileni d’ai mei.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Credeam ca-s bucuresteni de ai lui Dumitru de vreme ce canta aia cu Bucuresti.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bucureșteni sunt Asur. A, și Remus Cernea, roacărul ateu.
|
|||
|
|||
![]()
Ah, si Moise nu-stiu-cum (irelevant, oricum) e buzoian.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asociatiile seculariste sunt niste closete colective ambulante. Sunt atit de prosti incit nu isi dau seama ca reduc omul excat la asta: trupuri muritoare, descompuse si recicilate in citeva zeci de ani. Ceva de care ne scirbim la alte fiinte (un cadavru lasat descompuneii e tabu in cele mai multe culturi, nu?), dar cind cadavarizam spiritual intregi continente nu mai e scarba.
Pentru ca in asta (se) transforma ateii militanti: mere corpses. Asta suntem, fara Dumnezeu: zombie "inteligenti". |
|