![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Dorința de adevăr. Bun. Dar de ce o oarecare insistență în a întreba?
Cât despre ce ajunge fiecare să creadă... După cum l-a inzestrat Dumnezeu. P.S. "Dragose" mi s-a părut întotdeauna o barbarizare inutilă a prenumelui meu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi cer scuze pentru aceasta barbarizare. Promit ca nu o mai repet. |
|
||||
|
||||
![]()
A, scuzaț. Nu știam că aici e un sinod.
|
|||
|
|||
![]()
Haide, sugeram doar ca ori e credinta, din suflet, ori e incredintare din fotografii. Punctual: ce a marit mai tare credinta poporului dreptecredincios, de-a lungul istoriei bisericii, icoanele facatoare de minuni, multe din ele nefacute de maini umane, sau niste simple fotografii, facute de mana omului?
|
|
||||
|
||||
![]()
Punctual, ne-punctual, eu n-am nevoie să știu dacă acea poză e sau nu trucată. Dacă e trucată n-o să-mi scadă bruma de credință iar dacă nu, slavă Domnului în toate!