![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu inteleg pentru ce trebuie miluit si mantuit copilul? El nu a facut nimic, nici un pacat!El nici nu a existat de fapt, nu s-a nascut pe lumea asta. Nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma fac inteleasa. De ce invinovatiti copilul? Eu asta nu inteleg. Si repet atunci ar trebui botezati copiii din burta mamei. Ar fi cel mai corect. Daca se considera fiinte normale, depline, ei trebuie botezati din pantecul mamei. Care este diferenta intre copilul din pantece si cel nascut, din punctul de vedere al bisericii? @Yasmine - ma exprim foarte bine in limba romana. Prin modul in care ganditi si scrieti voi, invinovatiti si trimiteti copilul in iad. Asta spuneam. Si cam hotarati niste lucruri, pentru ca sunteti foarte siguri ca asa este corect. Nici o urma de dubiu (poate, sau poate gresesc, sau nu stiu sigur, nu am vazut scris in mesajele voastre). Eu una sunt foarte nesigura in afirmatii aici.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 03.08.2013 at 12:28:44. |
|
|