![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt atatia tineri care nu au o cultura a duhului formata. La ei cine se gandeste? Nu trebuie sa vedem lucrurile strict egoist. Trebuie sa ne gandim si la tineri si la copiii pe care-i cunoastem si la cei pe care nu-i cunoastem. De ce sa nu le oferim o educatie sanatoasa? De ce sa-i mintim? De ce sa nu-i obisnuim sa distinga albul de negru, pacatul de virtute si normalitatea de anormalitate? In slujba cui se pune ProTv-ul? Cum se poate ca o preoteasa protestanta sa-L batjocoreasca pe Dumnezeu si neamul romanesc crestin in acelasi timp? Bine, noi astia care stim cum stau lucrurile, nu ne uitam la televizor, dar tinerii nostri de ce sa fie spalati pe creier in acest fel? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ai ajuns tu la concluzia asta? Când un stat nu îți adoptă credința nu este obligată să ți-o urmeze. Dimpotrivă, mie imi este băgată pe gât religioa voastră, ca nu pot trece 2 străzi că și văd o cruce plantată în mijlocul unei intersecții.
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 13.09.2013 at 22:44:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 13.09.2013 at 22:47:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci este simplu, mutați-vă întro țară care vă împărtășește credința. Atâta timp cât România este stat secular nu ai nici un drept să îți impui dogma indiferent că din toată populația există unul singur care crede în altceva.
|
||||
|
||||
![]()
La noi minoritarii impun tendintele, nu majoritarii. Au prezentat spre acceptare un anumit model neacceptat social, invaluit insa de o lectie de vulgaritate , banuiesc ca majoritatea a simtit dezgust si nu se vor mai uita. Punct.
Last edited by ioanna; 13.09.2013 at 22:58:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar, ProTv trebuie sa-si ceara scuze de la poporul roman ca a indraznit sa-i sfideze credinta. Cat despre mutatul din tara, las-o mai usurel. Nu e mai simplu sa se mute ProTv intr-o tara in care astfel de emisiuni ar avea succes mai mare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui să te informezi, că poate nu ști în ce țară trăiești.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate că lumea personală a dumitale o fi una seculară, totuși lumea multora, alții decât dumneata, nu este înscrisă în această paradigmă infectă de viețuire. Mulți sunt poate indiferenți, însă nu știu infecția mortală pe care o pot lua dacă adoptă paradigma secularistă ucigașă de suflete. Deci noi nu trăim într-o țară seculară, și mai mult, nu ți-a dat nimeni vreun mandat să vorbești în numele cuiva. Cu alte cuvinte, atunci când spui că trăiești într-o țară seculară, vorbești strict în numele tău personal și poate al unei minorități din care faci parte, însă nu vorbești în numele celorlalți oameni din această țară. Altfel spus, poate o fi România seculară, dar asta este valabil pentru tine și pentru alții ca tine și atât. România dumitale o fi seculară, a mea nu este, așa că hai vezi-ți de drum!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe cuvântul tău?