![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Salut Ioane,
Citat:
Căci dacă omului nu-i va fi propovăduită Evanghelia și va muri, nu e logic să-l numim necredincios, pentru că nu i-a fost testată credința. Drept?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El, domnia sa mai exact, spune că toți copiii care mor fără să fie botezați și departe de Biserica Ortodoxă sunt vinovați și condamnați la iad pentru că ei, deși evident că nu aveau cum să facă acest lucru, nu au căutat adevărul. Și prin urmare sunt vinovați! Deși nici nu aveau condițiile să facă acest lucru, fiind prea mici, neputincioși și neinteresați de astfel de lucruri. Dar cătălin2 îi condamnă pentru că nu au căutat adevărul, și îi mai și face vinovați!! Pe ce temei? Poate ne va răspunde cândva stimabilul cătălin2. Last edited by Decebal; 16.09.2013 at 19:57:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă limitez la a spune că îmi place cum zice Părintele: "Nu avem certitudinea că cei de alte confesiuni se mântuiesc."
Așa se exprimă, iar mie îmi place această formulare. Mai adaugă apoi că e bine să ne vedem de ale noastre, de treaba noastră mai exact. Care e multă și grea și frumoasă și umple o viață de om. Scurt pe doi! Nu încape discuție! Zice Părintele, spre bucuria mea. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria in afara Bisericii Ortodoxe, recunoscuta sau nu? | Marius22 | Nunta | 168 | 26.06.2025 00:02:34 |
Tainele savarsite in afara Bisericii | morfix333 | Intrebari utilizatori | 141 | 16.05.2011 12:01:10 |
Cum masuram moralul unui crestin in viata din afara bisericii? | patinina34 | Generalitati | 31 | 01.04.2011 08:51:56 |
Preot (paroh) si enoriasi - comunicare in afara bisericii(?) | sophia | Preotul | 31 | 19.07.2009 22:28:59 |
Botezul in afara Bisericii | maggie | Botezul | 8 | 03.12.2008 14:43:57 |
|