Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2013, 16:12:04
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bun, dar părintele Paisie nu găsește vină proorocului Ilie, însă tu îi găsești. Citez: ”Dumnezeu nu este barbar, si nici proorocul Ilie nu a fost barbar.” Observi diferența?
Doamne ajută.

Nu vrea să-i găsească vina proorocului Ilie, pentru că nu vorbea despre asta, despre vina proorocului Ilie în raport cu porunca Domnului "să nu ucizi". A vorbit despre calamități și nenorociri.

Foarte bine spune părintele Paisie Aghioritul. Și eu, în nevrednicia mea spun la fel, nici Dumnezeu, cum nici proorocul Ilie, nu sunt barbari. Și ce-i cu asta ? E cu totul alt subiect. Slavă Domnului pentru minunații părinți, precum Paisie Aghioritul.

Poate de data asta, ai înțeles ce trebuie înțeles. Învață să analizezi cuvintele mici, aparent neînsemnate. Să fi atent la detalii. Toate în Hristos. Nu te depărta de El, în gândire. Și nici în fapte. Dacă mîncați sau beți, în numele Domnului, mîncați și beți, spune Scriptura. Și astfel, cu iubire, rugăciune, smerenie, inimă curată, vei vedea, dragul meu, ce trebuie văzut.

De ce așa ? Fiindcă spune Sfântul Ioan Gură de Aur, că nici un cuvânt nu a fost pus fără rost de Dumnezeu în Sfânta Scriptură.

Repet, cu durere în suflet, și adevăr pe limbă, pentru toți care cred că SATANISMUL PATRIOTIC NAȚIONALIST este bun, opriți-vă ! În numele Domnului Dumnezeului Vieții, Cel ce este Iubire, Savaot Treime, vă cer, opriți-vă și primiți poruncile Iubirii în inimile voastre, altfel, veți muri și voi și sămînța voastră, aici și în viața veșnică.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 23.10.2013 at 16:20:29.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare