Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2014, 22:23:11
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Ce simplu e, nu? Cand cineva iti demonteaza absolut toatae ineptiile pe care le sustii o bagi pe aia cu ironia (chiar daca nu iti iese) si te faci ca ai avut dreptate. Ca nu ai ce sa raspunzi.
E la mintea cocosului ca nici o vrajitoare nu a dat nici un preot in judecata, e la mintea cocosului ca nu ai ce sa raspunzi la partea unde ai aruncat-o pe asta cu vrajitoarea fara nici o legatura cu discutia de pana atunci si e la mintea cocosului ca nu ai cum sa argumentezi ca oamenii ar veni pregatiti pentru genul asta de slujba pe 1 ianuarie.
Incultura, ignoranta, ilogicitate, necunoastere...

Si sa raspund si la postarea ta.
In primul rand iar aberezi si dai dovada de reavointa. Si asta pentru ca eu am tot repetat ca discutia nu este despre oportunitatea citirii Molitfelor si despre oportunitatea citirii lor pe 1 ianuarie. Si tu insinuezi altceva, desi ma indoiesc de faptul ca nu ai fi inteles.
In al doilea rand cine a spus ceva despre pacatul de a fi citite molitfele chiar pe 1 ianuarie? Deci, iar, din reavointa scornesti neadevaruri si insinuezi ca ar fi fost spuse.
In al 3-lea rand, ce legatura are Apocalipsa cu ce s-a discutat? Dar inteleg, obsesia patologica si sectanta cum ca am trai vremurile din urma te duce mereu in zona asta.

Ps: Poate mai inveti ceva. De obicei prin Sfintii Parinti Biserica intelege teologii care au aparat invatatura in perioada Sfintelor Sinoade.
Calm, calm, ca anul abia a inceput. Nu-ti vine sa crezi ca un preot a fost dat in judecata de vrajitoare, te priveste. Nici eu n-as fi crezut... Pana la anul viitor poate ca Sfantul Sinod se razgandeste. Oricum noi nu avem putere de decizie.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2014, 22:31:44
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Calm, calm, ca anul abia a inceput. Nu-ti vine sa crezi ca un preot a fost dat in judecata de vrajitoare, te priveste.
Pentru ca preotul ar fi fost dat in judecata pentru ca ar fi dezlegat vrajile facute de ele nu pot sa cred. Atat timp cat inca am jumatate de neuron functional refuz sa iau de buna orice afirmatie.

Citat:
Pana la anul viitor poate ca Sfantul Sinod se razgandeste. Oricum noi nu avem putere de decizie.
Poate se razgandeste. Una este o invatatura de credinta care nu se schimba si alta este o decizie administrativa care se poate schimba in functie de nevoi.
Dar unii care cauta motiv de ravratire vor gasi mereu.
Vechi 02.01.2014, 22:32:39
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Calm, calm, ca anul abia a inceput. Nu-ti vine sa crezi ca un preot a fost dat in judecata de vrajitoare, te priveste. Nici eu n-as fi crezut... Pana la anul viitor poate ca Sfantul Sinod se razgandeste. Oricum noi nu avem putere de decizie.
E uimitor si trist cat de usor reusim sa ne dezbinam intre noi, numai fiindca impartasim pareri mai putin ortodoxe... Poate ca nu am dreptate, dar eu chiar cred ca inainte lumea nu era atat de adanc dominata de pacate si chiar daca se obisnuia prin bisericile de mir sa se citeasca aceste molifte pe 1 Ianuarie, cred ca atat clericii cat si mirenii erau mai vrednici decat in zilele noastre. De ce ne certam intre noi pentru fleacuri?

Multumim Cristi pentru detaliile pe care ni le-ai pus la dispozitie. Din pacate ele nu reprezinta un argument serios in fata celor care asteapta de la Dumnezeu sa le lustruiasca si bocancii daca s-ar putea!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare