Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2014, 13:35:06
Floryan9 Floryan9 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Nici bune si nici frumoase nu sunt teoriile darwiniste.
Dupa logica evolutionista nu se pot explica perspectivele creationiste, acest lucru este ilogic ca intrebare ...
Eu nu asta am intrebat si nici nu am sustinut evolutionismul. La Sinodul de la Niceea nu cred ca Sfintii Parinti erau paraleli cu teoriile lui Arie. Care pe linga faptul ca erau insuflati mai erau si cititi. De aceea pe viitor dle Mandea77, fara suparare, sa va fie invatatura de minte. Faptul ca o scaldati nu demonstreaza ca ati pus mina pe carti stiintifice actuale. Am spus de la inceputul discutiei ..."sa construim", daca putem. E usor de distrus.
Un simplu "nu stiu" ar fi fost foarte onorabil. De fapt, cred ca acesta este punctul de plecare.
Vechi 07.01.2014, 14:11:27
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de Floryan9 Vezi mesajul
Am spus de la inceputul discutiei ..."sa construim", daca putem. E usor de distrus. Un simplu "nu stiu" ar fi fost foarte onorabil. De fapt, cred ca acesta este punctul de plecare.
Evolutionismul a "construit" intr-o singura directie si de la inceput logica anticreationista.

"Daca putem" trebuia pus intre ghilimele si nu "sa construim", cum in mod gresit ati dorit sa dati impresia.

Dialogul cu Dvs, daca veti avea in primul rand rabdarea sa vizionati filmele propuse spre vizionare, va fi un dialog nu doar "constructiv" ci si unul care in mod sigur va avea ca punct de plecare o baza minime de conostinte.
Vechi 07.01.2014, 15:30:59
Floryan9 Floryan9 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Dialogul cu Dvs, daca veti avea in primul rand rabdarea sa vizionati filmele propuse spre vizionare, va fi un dialog nu doar "constructiv" ci si unul care in mod sigur va avea ca punct de plecare o baza minime de conostinte.
Filmele, va referiti la cel cu teoria designului inteligent? L-am vazut de mult, dar am vazut si altele.
De exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=aBpW-m8soMY
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare