Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2014, 13:48:34
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Dar n-a spus nimeni sa-i ascunda fapta, sa taca, el trebuie sa-l indrume pe acel om sa discute cu autoritatile, nu sa-l tina ascuns in manastire.

In primul rand m-as interesa daca chiar e adevarat ce spune acel om, daca nu e cumva rodul alienarii.
Ioana, Taina Confesiunii e Taina a Bisericii. Calcarea ei e condamnata de Biserica si Dumnezeu, si de simtul onoarei/increderii (cine il mai are si asculta,deh!). Alin are dreptate. Si asa traim intr-un stat din ce in ce mai politienesc, pocainta incepe cu reprarea greselii, nu cu supunerea la pedepse grotesc de nedrepte (adica daca furi o gaina faci trei ani, dar cam tot atit pentru furat elegant cu acte, mai ales daca te porti bine si esti membru important de partid la guvernare si/sau francmason mare in grad si/sau securist aflat sau nu sub acoperire).
Dragos taica, slava Celui Vechi de Zile ca nu esti preot duhovnic. Pai sa zicem ca as manari un uindous opt (cica e extrem de greu, dar nu imposibil), si ti-as zice asta, sub patrafir, adica, de fapt, ce pierzi tu din vedere: lui Hristos prin tine. Pai dupa ce mi-ai da canonul mi-ai trimite gaborii la usa, ca de, am rupt banii de cornulet si laptic de la gura copilasilor lui Hell's Gates, pardon, Bill Gates.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare