![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Citat:
Adică de la început pînă azi ! Și vor exista pînă la sfîrșitul veacurilor și începutul veșniciei, pentru că ele sunt CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU ! În secolul 15, cînd vine ereticul Luther, hotărăște el de capu lui, că acele cărți nu sunt bune. Și lea scos din Biblie. Și ia scos și lui, la Luther, Dumnezeu partea din Împărăția Cerurilor, conform Apocalipsa 22, 19. Și le-o scoate mereu, tuturor celor ce îl urmează pe ereticul Luther. "Bibliile" eretice, sunt vrednice de rupt ! Ți-am spus mai sus că am rupt 3. Le-aș rupe pe toate și tipografiile care ar mai edita biblii eretice. Ca să nu își mai scoată partea din Ceruri. Și să se mîntuiască. Dar eu sunt acasă, dragul meu. Sunt în dreapta credință. Am cercetat să văd dacă ea e drepata credință, nu am acceptato așa ușor, m-am îndoit și eu ca un nesăbuit ce sunt, dar cu răbdare, iubire și blîndețe Dumnezeu mi-a arătat care e dreapta credință ! Slavă Domnului Dumnezeu. Citat:
Ți-aș mai spune atît de multe, frățiorul meu iubit Daniel S., atît de multe... Îmi cer iertare pentru tot ce te-aș fi putut sminti, sau supăra, frățior iubit... Iartă-mă. Te îmbrățișez cu sărutare sfîntă cum spune Scriptura. Bucurii tuturor de la Domnul și Preacurata Maica Sa, Stăpîna lumii. |
|