![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Incearca sa fii mai coerent.
In stilul de mai sus poti spune ca si crestinismul e o religie pagana pentru ca face parte din sfera religiilor, din care majoritatea sunt pagane, ca istoric vorbind, unele din principiile si morala crestina se regasesc in religii pre-crestine, etc. La fel, dupa "logica" ta, daca un doctor nu foloseste notiunea de suflet, nu poate sa vindece sau lucreza cu puteri demonice, ca si medicina moderna a fost precedeta de alchimie, samanism, etc. Asta nu e dovada de gandire sanatoasa ci chiar dimpotriva, cred ca e specifica unor medii calugaresti unde duhovnicia o ramas mult in urma logicii si bunului simt, si astea fiind tare deficitare. Te-am intrebat inca o data unde vorbest Danion despre psihologie in videoclipul ala. Pentru ca daca nu poti da un raspuns la obiect, inseamna ca nici tu nu l-ai ascultat. Nu pot "vedea" acolo unde nu exisa o logica si coerenta, nu pot avea aceleasi "fantezii" ca ale tale. Tu probabil ca le consideri un fel de revelatii, dar daca nu le poti pune intr-o forma logica, coerenta, afla ca nu e decat o pacaleala. Si unde are acces o minciuna, poti sa fii sigur ca nu e singura.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.04.2014 at 16:45:32. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Interconfesionalitate" in aceeasi credinta | praxis | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 18.11.2008 12:42:40 |
|