![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mandea era cam bolnavior, probabil ca stii tu mai bine ... saracu. ___________ Nu vreti sa deschideti un topic Mandea77 si sa postati acolo tot ce vreti voi desprea saracu, bolnavu, ipocritu baiat? Am incheiat subiectul cu Mandea sau ne mai pierdem timpul ? Daca-l continuati obsesiv nu cumva incepeti sa deveniti si voi bolnavi, ipocriti si lipsiti de bun simt, ce credeti ? ___________ Revenim la topic ? Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 22:53:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce esti Mandea ti-am argumentat si nu are rost sa repet argumentele pentru ca nu sunt relevante. Noi stim deja cine esti.
|
||||
|
||||
![]()
O singura completare: psihic. Era (sau mai bine spus este) bolnav psihic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Gata mai obsedatule ... poate Mandea era/este bolnav (ca si voi?) psihic, stai usor, calmo, sa trecem mai departe: Citat:
Cine stiti voi (Lucian0/AlinB=1 ?) ca mai iarta greselile oamenilor (pe pamant) ? La voi in "secta" este altfel, va iertati intre voi, cum faceti ? Pastorul vostru ce zice despre asta ? Pastorul va da dezlegare la "desfranare" cumva si atunci cand va uniti cu sotiile si urmariti doar placerea trupeasca ? Ah, am uitat ca nu sunteti casatoriti, deci nu puteti raspunde la intrebarea de mai sus ... dar puteti sa va ganditi si sa incercati un raspuns, ce ziceti ? Cat de intins este acest pacat aveti idee ? Habar nu aveti ? Banuiam ! Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 23:29:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus se pare ca ignori si afirmatia unde sustii ca Adam ar fi savarsit pacatul desfarnarii in Rai. La fel de bine ne-am fi putut opri la faptul ca Adam ar fi savarsit pacatul defranarii, punct.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
dar pentru asta trebuie sa puneti mana pe carte sa mai si cititi ... baliverne, nu ??? Pacatosilor ! Manca-v-ar Raiul ! Cam spun baliverne Sfintii astia ai Bisericii Ortodoxe ... am observat ca voi astia foarte perspicaci asa credeti. Pai daca sunteti SECTANTI, asta e o alta dovada !!! Nu va e rusine ? Baliverne spun sectantii ca voi si ametesc lumea de cap cu prostiile lor ! Si ca desfranare e doar "curvia" tot sectantii o zic. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 23:45:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus, pentru cultura ta generala, ortodoxia nu are papi si persoane infailibile. Asa ca deocamadata tu esti ala cu afirmatii contrare invataturii Bisericii si cu acuzatii nesustinute de argumente si dovezi.
|
||||
|
||||
![]()
Oricum nu iti mai raspund. Ai probleme grave. Si asa cum ai mai fost ignorat un timp si intrasesi in sevraj aruncand cu jigniri cautand cu cine sa te certi, tind sa cred ca se va repeta istoria.
"Totu-i vis si armonie - Noapte buna!"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru sectanti ca voi sunt "vrajeli ieftine citatele din Sf Nicole Velimirovici" ??? Mai sectantule ametit si mai devreme, ti-am dat o carte intreaga din care nu ai catadicsit sa citesti, cand sustineai ca desfranare e doar curvia si restul sunt doar "baliverne" iar eu ti-am dat chiar citatele, dar te-au cam durut ochii si nu le-ai mai citit. Ia mai citeste-le inca o data: După Sfântul Ioan Casian, formele desfrânării, sunt: - actul sexual împreunarea cu un partener; - masturbația și scurgerea nocturnă, descrise eufemistic ca (desfrânare) fără a atinge o femeie și denumite și necurăție; - desfrânarea în minte și în inimă. Atunci când unirea sexuală se produce în afara contextului ei spiritual și se practică numai pentru desfătarea simțurilor, inevitabil ea îl mutilează pe om, pervertind profund ordinea firească a raportului său cu Dumnezeu, cu sine însuși și cu aproapele. Dar ia si cartea si pune mana si mai citeste - http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf Unde am pomenit eu de "papi si persoane infailibile" mai perspicaciule ? Noapte buna ... asa fac indienii ... nani. Sectantii se pare ca au ceva foarte neclar in minte, ei amesteca tot felul de credinte dupa cum cred in capul lor, papii cu ortodoxia, credintele cu stiinta, este evident ca nu le e usor ... ati observat mai sus cateva exemplare. Last edited by AlbertX; 28.05.2014 at 00:06:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|