![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu depui oua, atunci o sa fiu foarte fascinat. In primul rand, intrebarea mea nu iti era adresata. Vreau sa ma asigur ca am inteles ce ma intreba Theodore. In al doilea rand, daca cineva are o opinie diferita de a ta, asta nu inseamna ca trebuie: 1. Sa-l insulti. 2. Sa-l margnializezi 3. Sa-i dai atributii nejustificate. Cred ca poti sa ai o atitudine politicoasa chiar si daca nu esti de acord cu mine. Si da, am vazut filmele. Intamplator, acele filme au argumente vechi de zeci de ani, de genul "Daca ne tragem din maimute, de ce mai exista maimute?", care au fost demonstrate a fi gresite acum ceva timp. Daca eu te rog sa te uiti la documentarul Cosmos, o sa-l vizionezi? Chiar daca iti place sau nu, sunt ortodox. A apartine unui grup nu inseamna a-i lasa sa-ti dicteze ce sa gandesti. Acum te rog sa-l lasi pe Theodore sa-mi raspunda. Last edited by abaaaabbbb63; 03.06.2014 at 22:10:34. |
|