![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
in interesele poporului sau si cu frica de Dumnezeul meu. Adica o fac in cunostiinta de cauza.Dar cand stiu ca orice va veni la conducere va domni in spiritul lui Antihrist, eu nu ma fac partas la asa ceva. Chestia cu Cezarul se refera la impozite si legi. Dar este la mintea cocosului ca daca Cezarul incepe sa lucreze impotriva Dumnezeului meu atunci nu ascult de Cezar. Stii ca in Biblie apare votul ? Dar stii unde apare votul ?, uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=rs-nHYYmors#t=02m17s Jesus or Barabas , time to vote ! And they did it.Si-au facut "datoria civica" la vremea respectiva, dar au facut-o in necunostiinta de cauza.Habar n-aveau ce votau. Ei doar dadeau din gura.Habar n-aveau de implicatiile votului lor. Ei bine se pare ca aceasta neglijenta sau grija de "a se afla in treaba" a fost platita de copii lor cu varf si indesat. Si istoria se repeta, si azi si maine, si tot asa, o vor duce oamenii din greu si mai greu.Pentru ca oamenii isi fac singuri greul. Citat:
ca sa vezi ca realitatea reala (daca putem sa-i zicem asa) este totul diferita de realitatea impusa de altii.Si se poate ajunge la aceasta realitate reala fie prin cale Duhvniceasca cu ajutorul lui Dumnezeu, fie pe cale rationala tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Iar daca am fi sa discutam despre vot... ehehe mult sunt de spus. Ideea este ca votul este cea mai strasnica masinarie de manipulare inventata vreodata. ![]() Daca o sa te uiti pe programul politic a celor de asa-zisi de dreapta(in realitate nu exista asa ceva) o sa vezi ca o masura este scoaterea religiei din scoli. Cei care sunt la putere acum, au dat o hotarare in acest sens acum. Deci despre ce discutam noi aici ? Stanga/Dreapta ? Nu exista asa ceva.Exista doar interese meschine economice si sa urmareste distrugerea acestui popor. I s-a luat totul si acum i se va lua si credinta. Si toate asta s-au facut prin...ehm...vot. Uneori stau si ma gandesc ca daca mi-as fi pus calitatile in slujba raului as fi devenit multi-miliardar in maxim 2 ani, la cata inteligenta este in lumea asta. ![]() Last edited by oaie_cugetatoare; 16.11.2014 at 01:19:45. |
|