![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Eu nu judec pe nimeni. Eu doar am afirmat niste fapte: - Fericitul Augustin este cinstit de Biserica; Poti sa ma contrazici cu asta? - Nicolae Corneanu a fost turnator; Poti sa ma contrazici cu asta? - Nicolae Corneanu a colaborat cu securitatea; Poti sa ma contrazici cu asta? - Nicolae Corneanu a recunoscut nici o data ca a gresit si nu a spus ca ii pare rau ca s-a impartasit la catolici;Poti sa ma contrazici cu asta? - canoanele Bisericii prevad caterisirea clericilor care se "impartasesc" cu ereticii; Poti sa ma contrazici cu asta? Daca nu poti sa contrazici nici una din afirmatii atunci despre ce vorbim? Ce este un nesimtit? Cineva care se declara ortodox, dar jigneste valorile ortodoxiei poate fi numit nesimtit? Citat:
Arunc eu cu noroi. Poate dai si niste exemple. Si daca ar fi totusi asa, esti sigur ca tu esti in masura sa vorbesti dupa ce faci cu Fericitul Augustin? Citat:
Asta unde fac pe victima este suprema. Unde am facut eu pe victima? Eu nu stiu o iota de dogmatica? Poate. Dar poate vii si cu un exemplu (nu vreau mai multe) unde afirm ceva contrar invataturii Bisericii. Si vezi totusi ca poate ti s-a activat cipuletul cu 666 in cap ca faci cam urat.