![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astea-s consecintele daca avem prieteni neortodocsi sau dintre cei care traiesc inafara credintei. Nu-i bai,daca un prieten va iubeste ,va respecta "stilul de viata" si va intelege"toanele",ca asa-s prietenii atenti si respectuosi. Dar daca nu este post si oricum nu pot sa mananc inghetata deoarece am intoleranta la lactoza? Asta inseamna ca nu merit sa am prieteni,pt ca sunt altfel construita decat cei normali?(nu mai intru in detalii de nutritie,moderna care afirma ca majoritatea adultilor dezvolta intoleranta la lactoza,laptele fiind un aliment pt sugari only). Dragostea pt oameni(prieteni)deseori trece peste aceste amanunte enervante. Ieri am fost la ziua de nastere a prietenei mele thailandeze. A avut vreo 20 de persoane invitate,daca nu mai multe. Eeei...chiar si asa a gatit ceva special vegetarian pt mine,desi eram singura cu aceasta problema acolo. La fel,cand am invitati acasa care nu sunt vegetarieni sau vegani le prepar ceea ce stiu ca le place,incluzand produsele pe baza de carne. Si am oroare de carne cruda de animale moarte in jurul meu...dar pt prietenie si familie,inchid ochii si-mi pun vata-n nas! Vorbesc si eu ca nu am ce face,stiu Sophia ca pt tine scriu degeaba si niciodata nu o voi scoate la capat in dicutiile despre post,mancare de post,zile de post,evenimente in zile de post,nutritie optima in perioada de post,prietenii si postul ortodox etc etc etc etc ......
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|