![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci sa zicem si de ureche.... Prin ce canale primeste creierul informatii de la ureche si prin care trimite creierul comenzi catre ureche, hait? P.S. Catindatii au voie sa susosteasca intre ei, data fiind dificultatea ridicata a subiectelor. Pot face sobor, pot face tot ce vor, numai sa ne raspunda, fie si de un 5, la intrebari! |
|
|
|||
|
|||
|
O sa ma retrag de ce acest forum cu o parere de rau ca am cunoscut oameni sinceri,trecuti prin viata si cu multa cunoastere,dar in acelasi timp dezamagita de anumite persoane care nu au stiut sa faca decat caterinca si "intepaturi" la adresa celorlalti( un comportament rusinos pt cineva care e credincios). Urat! Iar in legatura cu studiile mele si tot ce am postat pe acest site este adevarat,nu trebuie sa raspund la nu stiu ce intrebari ca sa ma justific in fata unora,care din punctul meu de vedere nu merita osteneala. Asadar,va multumesc si Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Zic ție deci așa ca el: ''Iubește și fă ce vrei!''... iar mie îmi zic să iubesc mai mult pe Dumnezeu și să ne iubim unii pe alții precum ne-a iubit și ne iubește Domnul Iisus Hristos, Cuvîntul lui Dumnezeu. Nu vă fie frică de inchiziția ''ortodoxă'' a ''marilor'' teologi căci cu cît propagă ei frica lor de himere și ''teroarea'' lui Dumnezeu cu atît își auto-îndreptățesc mai mult necredința... cu care se laudă... nepricepînd ei nicicum și fără să fie conștienți că nu se lasă ei pînă nu calcă în stînga și în dreapta peste cîte o cirtă sau cîte o iotă sau peste cîte o foarte mare poruncă ajungînd pînă la urmă ca fariseii care pe alea mari le călcau și pe cele mici le făceau înaintea oamenilor ca să fie slăviți de ei. Deci dragă Bublișor mă bucur că ești o creștină DREAPTĂ... așa că nu rămîne decît să vă Bucure Dumnezeu împlinindu-vă tot ce vă doriți. Vaia con Dios, mergi în Pace. |
|
|
|||
|
|||
|
Care este nervu' ala a lui Ioan ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nervul vag (cranian X).
Nu e nerv spinal, iese din cutia craniana prin foramenul jugular. Cateva lamuriri aici: http://anatomie.romedic.ro/nervul-vag-x P.S. Tinind cont ca e nerv cranian, se intelege acum ca i-am intins o cursa "medicinistei". Daca facea distinctia intre un nerv spinal si un nerv cranian, ar fi sesizat deindata ca nu poate fi vorba despre nici o vertebra, caci nervii cranieni nu au originea aparenta la nivel spinal. Dar e limpede ca nu are nici o treaba cu medicina... In fine, a fost o simpla gluma care, insa, ne-a lamurit, sper, cu ce trollisor avem de-a face. Medicinista, auzi...:))))) Last edited by ioan67; 11.08.2016 at 22:10:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu demonstreaza nimic, ca nici daca eu as fi stiut si m-ai fi intrebat, nu ti-as fi raspuns.Ca nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie sa dam examen in fata colegilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ar fi inca mai bine daca ti-ai tine limba in gura cand ai dreptate. |
|
|
|||
|
|||
|
Peseul Longhin, episcopasu' vicar din Ucraina, a dat zdravan cu mucii in farfurie cind a zis "Harul a plecat de la ierarhii plecati in Creta". cica..nu mai sint Taine valide in BOGr, BOR, etc. Daca eram in auditoriu, ii ziceam ceva obscenitati sanatoase, care sa il defragmenteze nitel pe sfintu' in viata. Cum e posbil sa zici asa monstruzoitati, sa intigi public la schisma, si sa zici ca porti cu demnitate omoforul de episcop!?
Uite, eu nu inteleg asta: unii instiga la schisma, cu subiect si predicat, si nici cu o floare nu sint atinsi! |
|
|