Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2016, 16:06:12
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Dupa ce am citit postul lui ioan67, am stat si m-am intrebat asa: daca as fi in locul acelor oameni, de ce m-as fi mahnit la rostirea vorbelor straine cu usuratate sau neadevarate? Ii ajuta cu ceva mahnirea asta pe ei sau pe ceilalti?
Eu o vad ca pe o grija in plus, inutila. Poate daca cunosti omul respectiv. Dar daca nu il cunosti, de ce ai fi trist pentru cineva caruia nu-i stii numele si nu-i cunoasti fata?
Intrebarile astea imi vin, pentru ca eu nu am astfel de stari cauzate de opiniile sau superficialitatea altora, tocmai din motivul pentru ca pe internet nu poti manifesta aceste stari ca si cum ar fi adevarate in totalitate. Sau poate chiar deloc.

Corect.
Daca ai "stari", ascunde-le , ca vine bau-bau si ti le papa, nu mai fa pe ofensatu ca nu ti se recunosc pe forum "harismele" de crestin care ia viata de credinta in serios.Pai tocmai aceasta afirmatie este hilara si rupta de context.

Oare ti s-a facut ocara ca lauda si lauda ca ocara? Daca nu, atunci schimba ceva la viata aceea, ca nu este prea serioasa, ci mai degraba inchipuita.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare