Citat:
În prealabil postat de AlinB
Argumentul unde este?
|
Dar argumentul tau unde este ca ceea ce a scris Petreanu ala "face vreun sens" ca sa citez din clasici germani in viata ? :)
Ma uit si eu la ce sustine omul si acum si in alte ocazii si il bag intr-o categorie. Alaturi de Mandruta, Guran si altii. Ca si acolo echipa e mare.
Citat:
Stai linistit, nu fa pe eroul singuratic, echipa ta e mare :)
|
Am zis ca si daca as ramane singurul. Sigur ca acum suntem multi dar nu asa de multi ca voi. Voi nici nu mai stiti cati sunteti - ca sa citez un alt clasic roman de data asta dar la fel de inteligent ca si neamtul. :)
Citat:
Daca iti iese si tie ceva din asta, intelegem, na.
Dar daca e doar ideologie pe stomacul gol o punem pe seama glicemiei scazute 
|
Pai in civilie nu e cu norma de hrana asa cum e la voi, asa ca o poti pune pe seama glicemiei scazute. Probabil daca as baga repede ceva la ghiozdan as gandi altfel si as servi patria. :)
Citat:
Dom'le, treaba e asa, orice rau s-ar intampla magarilor care au ajuns acum la putere, nu va fi niciodata suficient vizavi de ce au facut efectiv pana acum, nu mai zic despre ce e clar ca vor face.
De altfel, s-a vazut deja cum decurge procesul justitiar la noi, pentru zeci si sute de milioane de euro, 4-5 ani de puscarie, iesit dupa 2-3, prejudiciul n-a fost recuperat.
Pai iti dai seama ca astia sunt idolii si invidia tuturor gainarilor din tara asta care au luat ani mai multi (si mai grei) pentru sume care nu sunt nici a mia parte?
Dar fata de vremurile lui Nastase, ii poti spune "justitie divina".
|
Eu nu-s de acord. Mie mi-ar placea sa-l vad pe Nastase judecat pentru Bechtel sau pentru alte contracte pe care le-a dat oricui credea ca-l poate ajuta in viitor. Faptul ca aia care au luat banii ne arunca un starv ca sa ne inchida gura ii poate satisface pe unii dar e posibil sa fie si din cauza glicemiei scazute.
P.S: Vad ca Secureanu ala al tau, e anchetat pentru luare de mita si delapidare, deci uite ca se poate si fara "abuz in serviciu".