Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2017, 19:10:45
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
...:)) Lasă închipuirile ieftine și revino la realitate. Nebunii de care încerci să amintești, propovăduiau într-un alt duh, străin de cel al dezbinării, antenelor și altele asemenea.
Eu nu propovăduiesc nimic. E o discuție pe un forum. Atat. Asta îmi lipseșt: sa mă consider propovăduitoare!

existat o sinaxa. Unii sunt de acord cu ce s-a discutat acolo, alții urmează linia sinodului din Creta. Pe mine mă interesează mântuirea.

Sunt și eu precum Cetateanul turmentat al lui Caragale și intreb: ,,Eu cu cine votez?" Iar după vot, continuu sa caut argumente. Pentru mine. Suna egoist, dar așa e. De aceea, nu mă supăr ca unii au alta părere. Mă supăr ca intr-o tara majoritar ortodoxă parcă nu mai exista loc pentru ortodocsi! Mă supăr când văd prigoana pe fata a unor ortodocsi. Mă doare ca nu am cuvinte potrivite sa le aduc mângâiere, desi nu doar de cuvinte au nevoie cei rămași fără servicii ori cei alungati din manastiri.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare