![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in sens larg si restrans cautam dusmanul in alta parte si nu-l vedem ca, poate e la /in noi. Fugim de el cu el in spate. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg incrancenarea impotriva unitatii. Pe unii zici ca-i apuca disperarea, pe cine vor mai uri ei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Solicit schimbarea denumirii acestui forum.
Un forum în care se duce o lupta apriga pentru impunerea ecumenismului nu este ortodox. Drum bun, tovarăsi, spre culmile ecumenismului multilateral dezvoltat! Si mai solicit închiderea acestui subiect. Last edited by antoniap; 03.05.2017 at 16:59:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Gata, pleci?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da. Solicit și anularea contului pe acest forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru stergerea contului trebuie sa dai pm adminului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vînt bun din pupa! Spre Rădeni, la Secta Răspopiților!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am citit mesajele tale pe forum din urma cu nu mult timp. Scriai de catolici ca sunt eretici, de uniatie si modul cum s-a facut, etc. Cum ai ajuns sa ai conceptii diametral opuse in asa de scurt timp? |
|
|||
|
|||
![]()
Ori am innebunit ori mi-am dat jos ochelarii de cal, ramane de vazut. (oricum m-a ajutat biserica sau mai bine spus slujitorii ei, am coborat din carti in realitatea inconjuratoare)
Last edited by iana; 05.05.2017 at 14:43:56. |
|