![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in primul rand eu sunt sigur ca episcopul s-a spovedit curat, adica a spus tot. daca nu a facut-o ar reiesi ca e un impostor pagan intrat in biserica din interes, ceea ce este exclus dupa parerea mea. acum, in ceea ce priveste topicul cu polutia, nu observasem ca nu mai este, a fost sters pentru ca taman seful forumului sustinea cu totul altceva decat este pe site. alta motivatie nu este. polutia este ceva biologic, fara legatura cu "gandurile". demetrius si jonny, voi va considerati "toba" de teologie ortodoxa, cel putin asa reiese din ce postati, dar habar n-aveti de lucrurile importante. inainte spovedania era ceva rar, poate o data pe an se mergea la spovedit, de cateva sute de ani credinciosul merge una doua la popa sa-si spuna pacatele, inainte era un act de apropiere spirituala de Dumnezeu, acum e, practic, o relatie umana, intre mirean si duhovnic. pe de alta parte mersul la popa fara sa existe acea constientizare launtrica, practic mistica, a pacatului comis, este dupa parerea mea un pacat in sine. dar ce stiu eu, n'asa? las ca stie ala habarnagiu' care se baga-n vorba cu toti cei care-l dispretuiesc...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar pe tine ce te face sa crezi ca ai ceva habar de subiectele astea? Matale nici n-ai treaba cu Biserica, stai pe tusa si scuipi seminte, asa..intelectualiceste.
Multe afirmatii care le faci mai sus sunt de o ignoranta penibila dar nu le mai disec ca 1/2 din ele nici nu sunt pe subiectul topicului iar restul nu se merita.
|
||||
|
||||
![]()
La Sfânta Spovedanie trebuie spuse toate păcatele. Dacă ascundem ceva, nu ni se va ierta, deci tot noi pierdem.
|
|
|||
|
|||
![]()
...:)) zise toba de șunculiță ... :))
|
|
|||
|
|||
![]()
el e toba de "istorie alternativa" ca musiu celalat care a fost banat deja de vreo 3 ori da' tot revine cu glorioase povesti ... :))
E drept ca alalat este "pe invers", "istoria alternativa" ar trebui sa aduca nemuritoare glorie ortodoxiei, da' in esenta si consecinte ambii troli sunt frati. :)
|
|||
|
|||
![]()
si tu ca si alalalt, cum e cate-un post cum va ganditi numa la sunci...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce să-i faci, dacă în sensul asta inspiri omul ... :))
|
|
|||
|
|||
![]()
nope, nu e inspiratie, e rautate.
|
|||
|
|||
![]()
Si cum tu esti expert in rautate... nu putem sa nu-ti dam dreptate.. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|