![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ba da, scrie. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta am vrut să spun, eroare de pilotaj (ți-am scris la o oră destul de târzie). Am modifcat mesajul inițial.
Nu. :)) Nu am nicio problemă să intru într-o biserică de ecest gen. |
|
|||
|
|||
![]()
Si aghiazmatarul e o cladire separata sau e in pridvorul bisericii? Sper ca iti dai seama ca nu are prea mare importanta, tot sfanta icoana e considerata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul tău de vedere, a altora nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiul Omului, Cel vechi de zile [Daniel 7], extras din "Viețile Sfinților Prooroci", tipărită cu binecuvântarea PS Galaction:
https://imgur.com/a/U3whC |
|
|||
|
|||
![]()
În loc să-ți pierzi timpul cu bloggerii, mai bine i-ai scrie Pr. Constantin Jinga. Sincer sunt chiar curios ce răspuns o să primești. Și eu intenționez să-i scriu. Uite aici: https://litere.uvt.ro/litere-old/4_t...2602201401.pdf
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu-ți mai pierde timpul. Mai sus ți-am dat material să informezi, ți-am dat niște exemple din biserici, ai contactul Pr. Jinga care te poate lămuri sau pe care o să-l lămurești tu. În trecut ți s-au recomandat niște cărți să vezi ce e cu Sinodul amintit (se pare că nu ai avut această curiozitate). Sau preferi să convingi bloggerii cu sursele tale online?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ti-am zis de cateva ori ca un alt link care s-a dat, care sustinea tot faptul ca in Daniel 7 e doar Dumnezeu Fiul, spunea ca toti sfintii au scris ca acolo e si Dumnezeu Tatal, in Cel Vechi de Zile (dar spunea ca toti sfintii s-au inselat si traducerea Sfintei Scripturi e gresita, doar un englez protestant stie adevarul). De zeci de ori am scris despre astea, nu stiu cum nu ai putut sa intelegi macar despre ce vorbim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
...:)) Știu foarte bine despre ce vorbim. Am postat cartea pentru cine vrea să se informeze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|