![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci treaba durează, trebuie o delimitare fermă a Sfântului Sinod pe temă, s-a greșit la mănăstiri și pr Calistrat a participat de acasă nu prin prezența personală la o chestie de genul. În ordinea gravității cel mai nasol mi se pare ca la o mănăstire să se găzduiască, dar dacă s-a greșit doar o singură dată, nu pot să judec. Țineți cont totuși că pr Necula e preot de mir, are altă autonomie și de mișcare și de dinamică în societate, nu e închinoviat, deci poate merge la conferințe atât timp cât nu validează, în mod indirect, prin prezența-i ezoterisme. de fapt se face confuzie că și respectivele ar fi bune puse lângă un preot ortodox. Citat:
Eu niciodată nu l-am auzit să zică de alt preot profesor că ce prost e ăla și ce deștept e el, de abia de aici ar fi fost trufie, ba din contră a spus că pe anumite teme un anumit preot profesor are cărți în domeniu. Citat:
Chiar nu-i înțeleg pe cei care ar da bani La Dan Puric când conferențiază prin țară fără 100 de lei sau 150 nu intri, popa Costi nu a pus niciodată taxă de intrare din inițiativa lui și s-a dus și în orășele de prin țară nu doar prin centre hiperurbanizate pline de bani. Popa Costi vb și la Lipova și la Jimbolia, pe cine altcineva ai văzut să vină de la sute de km să conferențieze acolo ? Omul poate renunță la concediul personal ca să conferențieze.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 27.06.2023 at 22:56:42. |
|