Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2023, 16:30:35
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit Gura păcătosului adevăr grăiește?

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu știu dacă românii au în primele 5 priorități după care votează criteriul unirii, (...)
Părea ceva ciudat că discutăm despre asta, mai ales că se pare că la AUR subiectul este dat dispărut.

Însă, ce să vezi, Simion a venit ieri și ne-a explicat indirect cum stă treaba cu așa-zisul unionism cu care a reușit el să prostească oameni în trecut.

Citat:
Președintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, în cadrul evenimentului de prezentare a listei candidaților AUR la europarlamentare, despre vizita premierului Ungariei în România, că vrea să le spună celor care visează schimbări de granițe că ”în Europa noi nu facem iredentism, șovinism și schimbări de granițe”, relatează News.ro. ”Să încerce la Putin și în Rusia”, a mai spus el.
https://www.g4media.ro/george-simion...de-granit.html

Deci în Europa Simion nu face schimbări de granițe. Păi tocmai asta presupunea reunirea Moldovei de Est cu România, schimbări de granițe. Este drept că falsul unionist Simion nici nu a menționat în trecut despre ce granițe ar fi fost vorba, nu se încurca cu detalii de-ăstea nesemnificative, „el se ocupa cu treburi mult mai serioase” (adică fără sau cu Transnistria? fără sau cu Găgăuzia?).

Simion deci s-a „europenizat”, s-a bruxelizat, și de aceea, putem înțelege, a dispărut subiectul reunirii complet din programul de guvernare al AUR. Păi asta nu este în niciun caz vreo dovadă de suveranism din partea lui Simion și a AUR, ci exact dimpotrivă, este o slugărnicie de cea mai joasă speță. De unde vedem foarte clar că și „suveranismul” este o nouă „căruță” din caravana de imagine a lui Simion, cea mai recentă de pe urma căreia vrea să parvină din punct de vedere politic și nu doar politic, că se câștigă bani frumoși în funcții publice, iar burta pe care a făcut-o fostul „fomist” Simion este dovadă pentru așa ceva, că doar zicea el bine că la parlament se mănâncă foarte bine și la prețuri mici.

Deci nici n-a trecut multă vreme de când am sesizat aceste lucruri, iar Simion deja și-a și dat cu firma în cap, crezînd probabil că prostește pe toată lumea și mai și face „gura mare în fața lui Orban”. Dimpotrivă, Simion s-a descalificat lamentabil și incalificabil, însă sper că de data asta măcar cineva din presa Sistemului să renunțe la „omertă” și să îl pună la punct public pe acest șarlatan politic de cea mai joasă speță.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu știu, poate mata nu știi, dar a mai existat cel puțin o perioadă în istoria României când Moldova de Est era inexistentă în programul de guvernare, și anume la ordinele Uniunii Sovietice. Din punctul meu de vedere, ceea ce și-a permis conducerea AUR să facă, într-un dispreț total față de naționaliști și în general față de oricine, are șanse mari să se încadreze într-o logică asemănătoare cu cea din perioada comunistă, anume logica primirii de ordine din exterior de la „partenerii strategici”. Iar avînd în vedere că orientarea actuală, chiar și a unei părți din AUR, este provestică, cred că astfel de ordine nu au venit, cel puțin deocamdată de la Rusia.

Și nu văd doar lucruri mîrșave, ci și oameni mîrșavi, dintre care unii au îmbrobodit societatea ani sau zeci de ani cu așa-zisul lor „unionism”, pentru ca subit să trîntească ușa în nas și evident și fără a da nici cea mai mică explicație.
Apropo, dacă tot a menționat Rusia, ce ar trebui să înțelegem, că în trecut când el cică încerca să „schimbe granițele” prin „unire”, făcea aceste activități „pe mână rusească”? Păi asta nu ar duce să se confirme acuzele din ultima vreme cum că era ca „unionist” de fapt „un om al rușilor”?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare