Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2024, 17:16:52
LoverOfJesus95 LoverOfJesus95 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2024
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Nu cumva-i exact invers?
Nu cumva tu esti cel ce se bate in piept ca stie scriptura si spune exact invers decum este scris rastalmacind scripturile spre a lor pierzare?

Tu chiar nu-ti dai seama ca sustii ca familia Domnului era o familie pacatoasa si desfranata? Nu-ti dai seama cat de amagiti sunteti?

Fa-ti cruce sa iasa duhul necurat al Hamas din tine.

Ba incultule pupator de moaste si care nu citesti Biblia, Hamashiach vine din ebraica si inseamna Mesia

Cata patristrica, cateheza si doxologie am citit eu, nu ti poti imagina. pt faptul ca am fost ravnos pt El si L-am cautat am ajuns sa-L iubesc cu adevarat, citind Scriptura

Iosua 1:8 "Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea, căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale și atunci vei lucra cu înțelepciune."
Isaia 40:8 "iarba se usucă, floarea cade, dar cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac."
Psalmii 119:89 "Cuvântul Tău, Doamne, dăinuiește în veci în ceruri. "
Psalmii 119:152 "De multă vreme știu, din învățăturile Tale, că le-ai așezat pentru totdeauna. "
Matei 5:18 "Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu vor trece cerul și pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile."
Luca 21:33 "Cerul și pământul vor trece, dar Cuvintele Mele nu vor trece.
Evrei 4:12 "Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul și duhul, încheieturile și măduva, judecă simțirile și gândurile inimii."
Efeseni 6:17 "Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu."

Last edited by LoverOfJesus95; 08.01.2024 at 17:41:03.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2024, 18:18:34
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LoverOfJesus95 Vezi mesajul
Ba incultule pupator de moaste si care nu citesti Biblia, Hamashiach vine din ebraica si inseamna Mesia

Cata patristrica, cateheza si doxologie am citit eu, nu ti poti imagina. pt faptul ca am fost ravnos pt El si L-am cautat am ajuns sa-L iubesc cu adevarat, citind Scriptura
Ma bucur ca Il iubesti cu adevarat. Insa nu coroborezi textele si nu pricepi ca Ham est fiul cel blestemat al lui Noe care a vazut pe Noe gol si beat si a ras si a plecat si l-a parasit pe Noe.

Deci Hamas nu este Mesia ci ascultarea de blestem. Nu vezi razboiul intre falsele mesii? Dar iata ca vine "mesia" din averica sa rezolve problema. Ce sa zic? Doar daca ai traduce ca Mesia ar fi cel ce-l poate mantui pe cel blestemat, pe Ham, ca sa-l readuca la ascultare de Dumnezeu, adica pe om caci omul cel vechi e cazut si blestemat, atunci Hamashiach ar fi un termen corect, insa cum ar putea fi corect o asociere a lui Mesia cel fara de pacat cu Ham cel blestemat si pacatos? Deci termenul e incorect si de aia e vorba de Meshiach cand te gandesti la Iisus fiul Mariei si nu de Hamasjiach!.. care e un termen care face trimitere la omul cel pacatos si pierdut care odata ce a primit pe Mesia si s-a botezat a devenit si el la randul lui un om nou, credincios si mantuitor de suflete!

Hai nu te mai lauda si nu te mai da mare.... ca mi-e clar ca ai pierdut vremea afara din Har, rastalmacind scripturile la greu.

Fa-ti cruce sa iasa duhul rau din tine! Poate lepadand infailibilitatile stiintifice si trufia o sa apara un loc gol in tine unde o sa poata incapea putin Har... si de acolo o sa incepi sa-ti revi in sine.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.01.2024 at 18:26:03.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2024, 18:26:03
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ma bucur ca Il iubesti cu adevarat. Insa nu coroborezi textele si nu pricepi ca Ham est fiul cel blestemat al lui Noe care a vazut pe Noe gol si beat si a ras si a plecat si l-a parasit pe Noe.

Deci Hamas nu este Mesia ci ascultarea de blestem. Nu vezi razboiul intre falsele mesii? Dar iata ca vine "mesia" din averica sa rezolve problema. Doar daca ai traduce ca Mesia ar fi cel ce-l poate mantui pe cel blestemat, pe Ham, ca sa-l readuca la ascultare de Dumnezeu, adica pe om caci omul cel vechi e cazut si blestemat, atunci Hamashiach ar fi un termen corect, insa cum ar putea fi corect o asociere a lui Mesia cel fara de pacat cu Ham cel blestemat si pacatos? Deci termenul e incorect si de aia e vorba de Meshiach si nu de Hamasjiach!.. care e un termen care face trimitere la omul cel pacatos si pierdut care a primit pe Mesia si a devenit si el la randul lui un mantuitor!

Hai nu te mai lauda si nu te mai da mare.... ca mi-e clar ca ai pierdut vremea afara din Har, rastalmacind scripturile la greu.

Fa-ti cruce sa iasa duhul rau din tine! Poate lepadand infailibilitatile stiintifice si trufia o sa apara un loc in tine unde o sa poata incapea putin Har... si de acolo o sa incepi sa-ti revi in sine.

Tu nu citesti Scriptura si vorbesti de provenienta numelui Mesiei
Vorbesc cu tine de 5 ore si nu mi ai dat nici un verset Biblic, asta pt ca nu este adevar in tine
Ti-am lasat zeci de versete frumos detaliate sperand ca ai sa intelegi dar inima ta este impietrita, du te si pupa niste moaste care n au viata si roaga te la mortii pardon sfintii tai

Matei 22:32 "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov? Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morți, ci al celor vii."

ROG CITITORII SA MEARGA LA PRIMA PAGINA SI SA VADA TOATA CONVERSATIA AVUTA PT A-SI FACE O PARERE, VA MULTUMESC SI SPORT LA CITIT BIBLIA SI NU SCRIERILE UNOR PARINTI CU NATURA PACATOASA, CI CUVANTUL ADEVARULUI CARE ESTE DOAR CEEA CE EL NE-A LASAT, ADICA SCRIPTURA!!!!!

Last edited by LoverOfJesus95; 08.01.2024 at 18:45:55.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2024, 00:56:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
Păi nici tu nu lași impresia că te-ai pricepe la patristică.

Citat:
„Râvnos” sau râvnitor, nu se vede că ai fi citit patristică, sau catehetică, iar doxologia e cântare de laudă.

Citat:
Am fost de 100x mai ortodox decat esti tu, anume habotnic, bigot, obisnuiam s-o laud pe Maria in fiecare seara cu bogorodicinaia, dar L-am cautat cu adv, ceea ce iti recomand si tie
Nu cred că ai fost ortodox niciodată, fiindcă ai fi avut altă așezare sufletească dacă erai cu adevărat.

Citat:
Maria a fost doar "un portal" prin care sa se nasca om pt a putea plati plata pacatului care este moartea
Unde scrie cuvântul Portal în Biblie ?

E amuzant că declini nașterea naturală la Iisus, dar la frații lui spui că au fost născuți biologic de Maica Domnului.

Ce ar fi greu să fi fost fiii lui Iosif din prima căsătorie ?

De ce ne-ar fi mințit Biserica Ortodoxă și Catolică în privința faptului că Iosif a mai avut copii din altă relație?

Că nu spune în Biblie că frații lui erau mai mici să se fi născut după Iisus ?
Vechi 09.01.2024, 05:05:46
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

De ce ne-ar fi mințit Biserica Ortodoxă și Catolică în privința faptului că Iosif a mai avut copii din altă relație?

In sfatul batranilor s-a hotarat s-o dea pe Maria... vaduvului Iosif; bineinteles ca avea copii, nu "din alta relatie"(suna prea murdar), ci din casatoria anterioara, asa cum spui, in care a dovedit ca e vrednic de alegerea sfatului batranilor.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 09.01.2024, 10:38:13
Member

Implicit

Citat:
Păi nici tu nu lași impresia că te-ai pricepe la patristică.

„Râvnos” sau râvnitor, nu se vede că ai fi citit patristică, sau catehetică, iar doxologia e cântare de laudă.

Nu cred că ai fost ortodox niciodată, fiindcă ai fi avut altă așezare sufletească dacă erai cu adevărat.

Unde scrie cuvântul Portal în Biblie ?

E amuzant că declini nașterea naturală la Iisus, dar la frații lui spui că au fost născuți biologic de Maica Domnului.

Nu apare absolut nicaieri cuvantul portal!!!

Ba ereticule, cum sa declini tu nasterea naturala din fecioara? Cand atat Vechiul cat si Noul Testament sustin ca Domnul va fi/ a fost nascut din fecioara. Cum crezi ca a fost nasterea?, a pocnit din degete si gata s a nascut Iisus?
Daca Iisus nu s a nascut trupeste din Maria, nu a fost cu adevarat om pt a putea plati plata pacatalui.

Faptele apostolilor 20:29-32
"Știu bine că, după plecarea mea, se vor vârî între voi lupi răpitori, care nu vor cruța turma,"
"și se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor învăța lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor."
"De aceea vegheați și aduceți-vă aminte că, timp de trei ani, zi și noapte, n-am încetat să sfătuiesc cu lacrimi pe fiecare din voi."
"Și acum, fraților, vă încredințez în mâna lui Dumnezeu și a Cuvântului harului Său, care vă poate zidi sufletește și vă poate da moștenirea împreună cu toți cei sfințiți."

Biblia cand se refera la Cuvant, lege, poruncile Lui Dumnezeu, oranduielile Lui Dumnezeu, invataturile Domnului se refera la Scriptura!!!
Reply With Quote
Vechi 09.01.2024, 23:55:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu apare absolut nicaieri cuvantul portal!!!
Prostule tu ai folosit cuvântul portal cu referire la Maica Domnului, am vrut să arăt ce instrumentar slab ai dpdv dogmatic.

Last edited by Iorest; 10.01.2024 at 00:25:25.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2024, 00:09:17
Member

Implicit

Citat:
Prostule tu ai folosit cuvântul portal cu referire la Maica Domnului, am vrut să arăt ce instrumentar slab ai dpdv dogmatic.

Incult ești tu, că tu declini pururea fecioria Maicii Domnului de care nu se îndoia nici Martin Luther, nu eu, eu am zis că nu e folosit cuvântul portal în Biblie și că tu adaugi cuvinte și interpretări.

Vezi că primii protestanți nu au fost la fel de radicali ca baptiștii și alte adunări mai noi.
Niciodata n am spus ca portal este un termen biblic ba incultule
Reply With Quote
Vechi 10.01.2024, 00:13:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Niciodata n am spus ca portal este un termen biblic ba incultule
Așa ai explicat tu în sărăcia ta dogmatică, că Maica Domnului e un portal și te dai și biblic, nu ai zis că e termen biblic deci ai adăugat la biblie prin interpretarea ta de putoare cu mintea odihnită.

Vezi că produci interpretări.

Last edited by Iorest; 10.01.2024 at 00:25:59.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2024, 00:19:02
Member

Implicit

Citat:
Așa ai explicat tu în sărăcia ta dogmatică, că Maica Domnului e un portal și te dai și biblic, nu ai zis că e termen biblic deci ai adăugat la biblie prin interpretarea ta de putoare cu mintea odihnită.
Crezi ca fecioara a nascut natural? adica cu sange? da sau nu?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare