![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu uita că Obama a distrus Siria și Trump s-a retras din Siria. Unde susține Simion invazia Canadei și Groenlandei ? Citat:
În ce lojă merge el ? Din ce văd Isărescu guvernator BNR e maestru mason și or mai fi și alții de prin PNL-PSD, la USR nu știu dacă au cultura cât să fie acceptați într-o lojă și acolo dai teste, unii din USR au carențe grave să ia bac-ul când a băgat Funeriu camerele de supraveghere la bac știu ce zic și cine sunt simpatizanții acestui partid. Inclusiv spoiala că ei sunt elita României e o minciună de joasă speță, mulți abia vorbesc o limbă străină și au văzut Occidentul numai în vacanță.
|
|||
|
|||
|
Gata mă opresc, că iar mă trezesc imediat cu atacuri psihotronice, vorba lui Emil Străinu și Fortuna ăla:))
Dar tu știi că am spus adevărul. Fără să aduc neapărat probe. Și nici dacă le-aș avea,nu ar fi indicat să le public eu sau oricine altcineva. Deja sunt "forțe" și interese care mă depășesc,și bine am făcut cât am stat infara acestor subiecte.
|
|||
|
|||
|
Citat:
https://www.activenews.ro/stiri/Cele...a-viata-174223 Hai să o luăm altfel, dacă Georgescu ar fi mason de ce a avut susținerea unor oameni ai Bisericii care nu sunt masoni - adică Calistrat Chifan, călugării de la Oașa care i-au permis să filmeze un clip șamd. Posibil să aibă contacte diplomatice în toată lumea asta, dar în diplomație după cum zicea și el dacă te bate cineva pe umăr nu înseamnă că e prietenul tău.
|
|||
|
|||
|
Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....
Dar mă abțin... Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adică ăia de vor mai multe soții și au cultul poligamiei, taman într-un loc unde e votul fecioriei ? Așa și eu am auzit de la un om din cadrul Bisericii că C.G. ar fi de partea bună a istoriei și că are o educație axată pe muncă, cinste și onoare, cum erau educați bărbații prin perioada interbelică, dar nu mai e acum când societatea te învață să fii alunecos, descurcăreț, mincinos, lichea, inclusiv gender fluid sau curvă ca să reușești..
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.05.2025 at 01:45:25. |
|
|